Åpent kjøp/angrerett

Åpen kjøp i 90 dager
Vi vil at du som kunde skal føle deg fornøyd og trygg med dine valg av produkter når du handler hos oss. Derfor tilbyr vi enkle returer og hele 90 dagers Åpent kjøp av dine varer.

Du kan velge mellom å gjøre retur i vår fysiske butikk, eller sende dine produkter med Bring. Du trenger ikke si i fra til oss at du skal returnere noe, du kan simpelthen dra til butikken med varene eller sende dem til oss. Om innplastningen på produktet er borte, har vi rett til erstatning for verdisenkning (det tar tid for oss å sette varer i salgbar stand igjen). Husk å emballere forsendelsen din godt for å unngå fraktskader. Så snart vi har mottatt de returnerte varene dine, får du tilbakebetalt pengene i løpet av 20 dager på den kontoen du har angitt.

Retur i fysisk butikk:
Du kan returnere i vår fysiske butikk uten kostnad. Adressen til butikken vår finner du her.

Sende inn retur:
Når du sender produktene til oss er du selv ansvarlig for kostnaden for returfrakt, vi dekker ikke denne. Send alltid med følgeseddelen du fikk i forsendelsen din når du returnerer varer, og skriv ned at du vil gjøre en retur. Du sender tilbake produktene via nærmeste Bringkontor. Husk å emballere produktene godt slik at de ikke blir ødelagt i frakten tilbake til oss.

For produkter via postkontor (maksstørrelse 75x105 cm) er returkostnaden 99,-. Du kan kjøpe returseddel gjennom denne nettsiden: Klikk her. For større produkter som går via hjemlevering er returkostnaden 595,- (det er dog alltid gratis retur via vår butikk). For disse produktene må du kontakte vår kundetjeneste.

Om produktene er uåpnede får du tilbake hele beløpet (inkludert frakten du betalte da du bestilte). Er produktene åpnet eller ikke i som ny, har vi rett til å ta et gebyr for eventuelt verditap.
Produktet skal returneres i originalemballasje.

Vær oppmerksom på at åpent kjøp / angrerett ikke gjelder spesialbestilte eller personlige produkter som er spesielt tilpasset deg som kunde, som for eksempel spesialbestilte rammer eller forstørrelser.