Albumvelgeren

Hva slags type album ser du etter?

 

 

Hva er forskjellen på de ulike albumtypene?

Å finne riktig album til dine bilder er ikke alltid så lett. I vårt sortiment finner du fire albumtyper avhengig av hva som passer deg best.

Fotolommer

Enkelt album der du setter inn bildene dine i gjennomsiktige fotolommer, du slipper det med å feste bildene i albumet. Mange av albumene har dessuten plass til notater ved hvert bilde. Ulempen er at alle bildene må være samme størrelse og du kan ikke være like kreativ når du lager albumet. I vårt sortiment finnes det album med fotolommer til følgende bildeformat 9x13, 10x10, 10x15, 11x15, 13x18, 15x15, 15x20, Polaroid og Instax Mini.

Lim inn selv

I disse albumene klistrer du selv inn bildene dine, perfekt når du har ulike størrelser på bildene og vil skape et album akkurat slik du ønsker. Bildene fester du med lim eller et av våre andre monteringstilbehør.

Selvklebende

Løft opp beskyttelsesplasten, plasser bildene og legg på igjen den gjennomsiktige beskyttelsesplasten, så er du klar. Enklere blir det ikke! Perfekt når du har varierende bildestørrelser og kanskje også litt knapt med tid eller ikke ønsker å lime fast. Ulempen er at du ikke kan skrive på sidene slik du kan gjøre i de fleste andre albumtyper.

Ringpärmar

Ringperm er perfekt når du vil variere bildestørrelser og t.o.m. variere mellom fotolommer og albumark der du selv klistrer inn bildene. Gjør albumet komplett med valgfrie albumark som du enkelt fyller på, akkurat slik du ønsker.