Tegningsrammer

Den geniale Lil Davinci har endelig kommet på lager igjen, og vi har hele 5 modeller å velge blant i to ulike størrelser og tre ulike farger. Perfekt måte å ta vare på alle tegningene til barna.

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Pris
  • Butikk
  Viser 10 produkter
  Viser 10 produkter

  My Little Davinci / Lil Davinci

  My DavinciRammer finnes det mange av, og det som er så morsomt er at alle kan finne en fin ramme som passer til sin stil. Med My Little Davinci, Lille Davinci, eller Lil Davinci som den også kalles, får alle hjem med små knøtt en perfekt løsning! Denne rammen har vi i A4 svart, A4 hvit, A4 tre samt A3 svart og A3 hvit. Det er med andre ord lett å finne det uttrykket som passer en selv best!

  Årsaken til at denne rammen er så bra til barnefamilier, er at rammen er laget for barnas tegninger. Hvor kult er ikke det? En perfekt laget ramme til dette formålet gjør at tegningene kommer skikkelig til sin rett. Det er de små tegningene verdt, ikke sant?

  Fordi rammen kalles både My Little Davinci, Lil Davinci og Lille Davinci, er det lett å bli litt forvirret. Det er samme ramme, bare ulike navn på et og samme produkt. Så vet dere det!

  Pen og smart oppbevaring!

  Disse rammene er ikke bare vakre å se på, eller en skikkelig god metode for å ramme inn barnas tegninger. Det er også slik at rammer står for smart oppbevaring. Vi vet at det er mange av dere som er enige, når vi sier at det i blant kan være vanskelig å vite hvor man skal gjøre av alle de fine tegningene som barna lager, ikke sant? Det er akkurat slik det er, og det blir ofte en form for masseproduksjon hvor man selvfølgelig ikke har lyst til å kaste noen av kunstverkene.

  Med My Little Davinci, Lil Davinci, eller Lille Davinci har man en perfekt oppbevaringsløsning! Det fungerer nemlig på den måten at man kan oppbevare opptil 50 tegninger inne i selve rammen! Det er en fantastisk løsning, som alle som har testet rammene liker utrolig godt. Vi kan garantere at det kommer til å falle i smak hos deg og familien din!

  Du kan med hjelp av denne smarte funksjonen sette den nyeste tegningen foran de andre, slik at de så og si ligger oppå hverandre. Da har du i tillegg en god måte for å kunne se på tegningene i et tidsperspektiv.

  Ulike størrelser og ulike farger for ulike hjem

  Som vi nevnte over, så har vi disse flotte rammene både i A3 og i A4. Little Davinci, Lil Davinci, eller Lille Davinci kan man altså få både i A4 svart, A4 hvit, A4 tre samt A3 svart og A3 hvit. Man kan enten blande litt, eller kan man kjøre på med en bestemt variant.

  Kanskje har du flere barn, og vil ha en ramme til hver pode? Det går helt fint! Da kan du enten henge dem ved siden av hverandre på kjøkkenet eller liknende, eller du kan henge en Little Davinci, Lil Davinci, eller Lille Davinci på barnas eget rom.

  Hvor enn du velger å plassere rammen eller rammene, kommer det til å bli en pen og praktisk løsning! Enkelte liker A4 mens andre foretrekker A3, og det samme gjelder fargene. Enkelte liker svart, andre tre og en tredje gruppe synes at hvitt er det aller fineste alternativet. Heldigvis tilbyr vi alle sammen, så det er bare å velge det man liker best!

  Fantastisk interiørdetalj som løfter hjemmet til nye høyder!

  Dette er den typen ramme som ikke bare fyller funksjonen sin godt, men som også løfter hjemmet når det kommer til estetikk. Med en vakker ramme som Little Davinci, Lil Davinci eller Lille Davinci har man en detalj i hjemmet som vil ”poppe” ut fra veggen på en måte som gjør at det blir ekstra kult å være i rommet hvor rammen er plassert. Ikke dumt å få med det gratis når man kjøper en praktisk løsning til barnas tegninger, eller hva?

  Hvilken er det du liker? Er det A4 svart, A4 hvit, A4 tre samt A3 svart, eller A3 hvit? Blir det en kombinasjon av flere forskjellige? Blir det ulike rammer til de ulike barna? Det finnes mange valgmuligheter. Uansett hvilken man velger, så vil du få en detalj i innredningen som gjør at hjemmet kommer til å se fantastisk ut når det kommer til det estetiske. Det er i alle fall helt sikkert!

  Ikke bare til tegninger

  Little Davinci, Lil Davinci eller Lille Davinci er ikke bare ment for bruk til tegninger. Du kan også bruke rammen til bilder du for eksempel har printet ut eller liknende. En kul ting er at man kan sette inn 50 tegninger, bilder med mer fra begynnelsen. Deretter kan man, om man føler for det, bytte ut bildene hver dag. Da plasserer man bare det øverste lengst ned i bunken, eller så tar man det bort og bytter ut mot nye. Smart, eller hva?

  Med rammer som disse kan man på en enkel måte fornye veggene sine hjemme hele tiden, noe som gjør at man ikke trenger å gå lei ett og samme motiv. Utrolig smart, synes vi!