Tegningsrammer

(4)

Ram inn tegninger og andre bilder på en stilfull måte i hjemmet ditt! Kanskje det er barnas første tegninger, eller et bilde du har malt selv som du vil vise frem? I sortimentet vårt finner du forskjellige tegningsrammer i flere modeller å velge mellom, og i forskjellige farger så du enkelt kan finne den tegningsrammen som passer din tegning best!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Pris
  • Butikk
  Viser 4 produkter
  Viser 4 produkter

  TEGNINGSRAMMER FOR Å RAMME INN TEGNINGER OG MALERIER

  Det finnes mange rammer, og det som er så flott er at alle kan finne en pen ramme som passer sin egen stil. Med tegningsrammer får alle hjem med små nurk en perfekt og praktisk løsning som gjør at du kan forevige dine barns tegninger hjemme på veggen! Denne rammen har vi i A4 svart, A4 hvit, A4 tre samt A3 svart og A3 hvit. Det er med andre ord lett å finne det som passer deg best!

  Årsaken til at denne rammen passer så godt for barnefamilier, er at rammen er konstruert spesielt for barnas tegninger. Er ikke det flott? En helt perfekt ramme til dette formålet gjør at tegningen kommer ekstra mye til sin rett. Det er de små tegningene verdt, ikke sant?

  Men det er ikke bare barna som drar nytte av disse tegningsrammene. Kanskje du har malt et veldig flott bilde selv som du vil ramme inn og vise frem hjemme på veggen? I sortimentet vårt finner du stilrene og moderne tegningsrammer som passer like godt til de voksnes malerier som til barnas tegninger for å få et fint kunstarkiv i hjemmet!

  FIN OG SMART OPPBEVARING

  Disse rammene er ikke bare pene å se på, eller en fantastisk måte å ramme inn barnas tegninger på. Rammer er også en smart oppbevaringsløsning. Vi vet at det er mange av dere som er enige, når vi sier at det noen ganger kan være vanskelig å vite hvor man skal gjøre av alle de flotte tegningene barna lager, eller hva? Sånn er det, og det handler om at det ofte blir en masseproduksjon, der man selvfølgelig ikke vil kaste noen av kunstverkene.

  Med en tegningsramme tilbys du en perfekt løsning! Det fungerer nemlig på den måten at man kan oppbevare opptil 50 tegninger inni selve rammen! Det er en fantastisk løsning som alle som har testet rammene liker veldig godt. Vi kan garantere at det også kommer til å falle i smak hos deg og familien din!

  Ved hjelp av denne smarte funksjonen kan du gjøre det på den måten at du bare setter den nyeste tegningen foran de andre, så de ligger oppå hverandre. Da har du også en fin måte å se på tegningene ut fra et tidsperspektiv, og hvis du vil, kan du enkelt variere mellom ulike tegninger så alle får synes.

  ULIKE STØRRELSER OG ULIKE FARGER TIL ULIKE HJEM

  Som vi nevnte over, har vi disse fantastiske rammene både i A3 og A4. Blant tegningsrammene kan du finne forskjellige størrelser og farger som A4 svart, A4 hvit, A4 tre samt A3 svart og A3 hvit. Man kan enten blande litt, eller så kan man kjøre på med én variant hjemme på veggen. De forskjellige størrelsene gjør det enkelt å ramme inn!

  Kanskje det er slik at du har flere barn, så du vil ha en ramme til hver pode? Det går aldeles utmerket! Da kan du enten henge de ved siden av hverandre på kjøkkenet eller noe lignende, eller så kan du henge en Little Davinci, Lil Davinci, eller Lilla Davinci på barnas egne rom.

  Uansett hvordan du velger å plassere rammen, eller rammene, kommer det til å bli en pen og praktisk løsning! Noen liker A4, mens andre foretrekker A3, og det samme gjelder fargene. Noen liker svart, andre tre og en tredje gruppe synes at hvitt er det flotteste alternativet. Heldigvis tilbyr vi alt sammen, så det er bare å velge det man synes er penest!

  FANTASTiSK INTERIØRDETALJ SOM LØFTER HJEMMET TIL NYE HØYDER!

  Dette er den typen ramme som ikke bare fyller funksjonen sin godt, men det er også en ramme som løfter hjemmet når det gjelder estetikk. Med en pen ramme som Little Davinci, Lil Davinci, eller Lilla Davinci, har man en detalj i hjemmet som kommer til å «poppe» ut fra veggen på en måte som gjør at det blir ekstra morsomt å være i det rommet hvor rammen er plassert. Det er ikke så dumt å få med seg på kjøpet når man kjøper en praktisk løsning til barnas tegninger, eller hva?

  Hvilken liker du best? Blir det A4 svart, A4 hvit, A4 tre, A3 svart eller A3 hvit? Blir det en kombinasjon av flere forskjellige? Blir det ulike rammer til de forskjellige barna? Det finnes mange valgmuligheter, men en ting er sikkert – uansett hvilken man velger, kommer man til å ha en detalj i interiøret som gjør at hjemmet blir mest mulig estetisk!

  IKKE BARE FOR TEGNINGER

  Tegningsrammer har flere bruksområder, og du trenger ikke bare bruke dem til tegninger. Du kan også bruke rammen til bilder du for eksempel har printet ut eller lignende. En ting som er litt morsomt, er at man kan sette inn 50 tegninger, bilder og lignende fra begynnelsen. Deretter kan man, om man føler for det, bytte ut bildene hver dag eller med jevne mellomrom. Da plasserer man bare det øverste lengst ned i haugen, eller så tar man det bort og bytter ut med nye. Smart, ikke sant? Det er perfekt for den som blir fort lei av motiver eller bilder, og liker å variere interiøret sitt. Tegningsrammer tilbyr deg en mulighet til å enkelt kunne fornye veggene dine hjemme hele tiden, så du ikke trenger å stirre deg blind på samme bilde dag etter dag. Det beste er at du bare trenger én eneste ramme. De fleste tegningsrammer i sortimentet vårt kan du også åpne forfra, slik at du enkelt bare kan bytte motivet uten å ta ned selve bildet fra veggen. Smart, stilfullt og praktisk, synes vi!