Kjøpsvilkår

Det er viktig at du er klar over våre aktuelle vilkår før du bestiller. Følgende vilkår regulerer forholdet mellom deg som kunde og BGA Fotobutikk når du handler på vår nettside over Internett:

SAMMENDRAG AV VÅRE KJØPSVILKÅR:

  • På bgafotobutikk.no leverer vi bare innenfor Norge – de andre landene vi har nettbutikker i finner du lengre ned på siden.
  • Hos BGA Fotobutikk må du være 18 år for å få handle. Er bestilleren under 18 år må foresattes tillatelse innhentes av bestiller før kjøpet.
  • Når du handler hos oss på BGA Fotobutikk godkjenner du at vi får lagre dine personlige opplysninger i samsvar med vår policy for personlige opplysninger.
  • Bestillinger er bindende, og alle bedrageriforsøk eller forfalskninger politianmeldes.
  • Du har rett til å kansellere kjøpet innen 90 dager etter du har hentet pakken. Du kan returnere kostnadsfritt i butikken i Oslo, men for returfrakt står du selv ansvarlig for. Vi har også rett til kompensasjon for ev. avskrivning før vi refunderer dine penger til deg. Dette skjer innen 14 dager etter din retur.
  • Angreretten gjelder IKKE ved kjøp av målbestilte varer.
  • Vi tilbyr flere leveringsmetoder: Levering til post i butikk, hjemlevering, eller utlevering i butikk. Se aktuelle leveringskostnader og mer informasjon under.
  • Ved reklamasjon av skadet vare erstatter vi deg gjennom ny vare av samme type og sort som bestilt, eller penger tilbake. Ved reklamasjon står vi for alle fraktkostnader.
  • Vi følger forbrukerkjøpsloven og gir minimum 6 måneders garanti på alle produkter.
  • Vi forbeholder oss retten til endelig salg og eventuelle trykkfeil, og at bildene kan gi forskjellige fargenyanser på forskjellige skjermer.

FULLSTENDIGE KJØPSVILKÅR:

Bestillinger
Bestillinger er bindende. Bestilling som gjøres i en annen persons navn uten dennes samtykke, eller som på annen måte medfører at BGA Fotobutikk lider økonomisk tap eller skade, politianmeldes.

Priser
Prisen som angis på BGA Fotobutikks nettside på kjøpetidspunktet er den som gjelder. Prisene er stykkpriser inklusive moms og ev. norsk fortolling om ingenting annet angis. Vi reserverer oss for eventuelle skrivefeil.

Fargegjengivelse på dataskjerm
Vi har gjort alt vi kan for å gjengi farger og bilder korrekt på vår side, men vi kan ikke garantere at våre varer kommer til å ha eksakt den fargen du oppfatter på din bildeskjerm, ettersom fargenyanser kan skille seg fra hverandre på ulike dataskjermer, og vi kan ikke ta ansvar for din dataskjerms fargegjengivelse.

Aldersgrense
Hos BGA Fotobutikk må du være 18 år for å få handle. Er bestilleren under 18 år må foresattes tillatelse innhentes av bestiller før kjøpet.

Lagring av personlige opplysninger
Når du handler hos oss på BGA Fotobutikk godkjenner du at vi får lagre dine personlige opplysninger i samsvar med vår policy for personlige opplysninger. All personlig informasjon som du gir oss, brukes bare innad i bedriften for å kunne gi deg god service ved gjentatte kjøp. Denne informasjonen kan også brukes av oss for å sende deg nyhetsbrev og spesielle tilbud fra vår butikk dersom du har valgt å la oss gjøre det. De personlige opplysningene som vi lagrer i vår kundedatabase er:
For- og etternavn
Personnummer
Adresse
E-postadresse
Telefonnummer

Les våre integritetspolicy...

Fraktkostnad
Vi påfører en varierende fraktkostnad, avhengig av hva du bestiller. Du ser hele tiden i din handlekurv hvor mye din totale frakt blir. Velger du å hente i vår butikk i Oslo er det alltid fraktfritt.

*Gjelder ikke på store produkter med større yttermål enn 70x100 cm. På disse må vi heve prisen på frakt om du ikke velger å hente varene gratis i vår butikk.

Leveranser
For mer informasjon om alle forsendelsesmåter vi tilbyr -klikk her-

Uavhentede forsendelser
Det er opp til deg som kunde å oppgi gyldig og riktig leveringsadresse. Hvis BGA av en eller annen grunn får tilbakesendt en pakke som ikke har blitt hentet og sendes i retur til oss, forbeholder vi oss retten til å debitere en avgift*, for å dekke våre administrative kostnader, frakt og returfrakt. *Avgiftens størrelse avhenger av hvor stor pakken er. For pakker i normal størrelse opptil 78x108 cm, er beløpet 299,90 kr. Ved større forsendelser debiteres en avgift på 599,90 kr.

Transportskadet levering
Når du tar imot varen, kan den ha blitt skadet under transport. Rapporter i så fall skaden direkte til distributøren, dette er enklest å gjøre der du hentet pakken. Synes skaden utvendig kan du reklamere allerede ved mottak av forsendelsen.

Kvittering/Ordrebekreftelse
Den bekreftelsen du mottar på e-post når du legger inn din bestilling gjelder som kvittering. Ønsker du en papirkvittering ber vi deg sende en e-post til info@bgafotobutikk.no, så ordner vi selvfølgelig dette til deg. Om du ikke har fått en ordrebekreftelse innen 30 minutter, vennligst sjekk at din e-postadresse stemmer, og send oss en e-post, så sender vi bekreftelsen på nytt.

Garantier
BGA Fotobutikk følger selvfølgelig forbrukerkjøpsloven, og har minst 6 måneders garanti på alle produkter. I de fleste tilfeller gir vi samme garanti som vi får fra våre leverandører, dvs. som oftest 1 år.

Denne garantien gjelder ikke ved:
-Ulykker etter at du har mottatt varen
-Misbruk
-Unormal bruk av varen
-Dersom du ikke har fulgt anvisningene for vedlikehold og service.
I henhold til forbrukerkjøpsloven kan du uansett alltid reklamere på produksjonsfeil på en vare opptil tre år etter kjøpet.

Angrerett
Du har alltid 14 dagers full returrett etter at du har mottatt dine varer. Dersom varen er brukt har vi rett på erstatning for verdireduksjon (Det tar tid for oss å få varen tilbake i salgbar stand). Husk på å pakke inn din forsendelse bra for å unngå transportskader. Så snart vi har mottatt dine returnerte varer, utbetaler vi dine penger til kontoen du har angitt innen 14 dager. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg selvfølgelig med dine spørsmål.
Vi tilbyr deg i tillegg, utover dette, åpent kjøp i hele 90 dager, forutsatt at varen returneres tilbake i uskadet original forpakning. Varen kan da ikke ha vært brukt.

Merk at uavhentet forsendelse IKKE gjelder som retur eller angret kjøp – du må alltid hente ut en bestilt pakke, deretter kan du returnere den.

Angrerett gjelder IKKE ved spesialtilpassede rammer eller passepartouter
Ved bestilling av spesialtilpassede produkter, som spesialtilpassede rammer og spesialtilpassede passepartouter, gjelder ikke angreretten, da produktet er spesielt tilpasset deg som kunde.

Åpent kjøp
I tillegg til dette vil vi også tilby deg et åpent kjøp i 90 dager, forutsatt at produktet returneres i originalemballasjen som er uåpnet. Produktet kan ikke ha blitt brukt.

Bytte
Du har full bytterett av våre varer innen 90 dager fra produktet er mottatt, men det forutsetter at produktet ikke har blitt brukt, og at det returneres i god stand. Ved bytte av produkter står du selv for alle returkostnader, for eksempel frakt.

For enklere håndtering kan du fylle i pakkseddelen du fikk sammen med leveransen, og sende denne tilbake med byttevare.

Merk at vi ikke godtar postoppkrav ved retur, så du kan ikke sende dine varer tilbake med denne løsningen. Fordi de i dette tilfellet ikke kommer til å hentes ut, kommer dine varer tilbake til deg, og din retur blir avvist.

Reklamasjon
Dersom en vare er skadet når du åpner pakken, bør du sende en reklamasjon til oss, slik at vi kan gi deg erstatning på en passende måte. Enten ved å tilby en ny vare av lik verdi, eller pengene tilbake. Du som kunde her heller ingen fraktkostnader i forbindelse med dette, vi betaler selvfølgelig dine fraktkostnader. Ved reklamasjon må du kontakte oss via e-post info@bgafotobutikk.no, og oppgi at det gjelder en reklamasjon i emnefeltet, så hjelper vi deg med å returnere produktet på den beste måten.

Forbrukerkjøpsloven / Forbrukerrådet gir deg rett til å reklamere på en vare i 2 år, under den forutsetning at varen hadde feil ved leveringstidspunktet. Dog bør du ikke vente med å påpeke feilen, gjør dette umiddelbart. Ved tvister som vi ikke lykkes å løse sammen, anbefaler vi at du henvender deg til Forbrukerrådet. Vi følger alltid deres anbefalinger.

Tvist
Ved en eventuell tvist har vi som policy å alltid følge Forbrukerrådets anbefalinger.

Annet
Alle produkter vi selger kan brukes i Norge. Når produktene krever det, har de også en svensk bruksanvisning i fysisk eller digital form.
Vi reserverer oss mot utsolgt vare, samt eventuelle skrive-/tekstfeil, sant at bildene kan gi ulike fargenyanser på forskjellige dataskjermer.
Alle varer forblir BGA Fotobutikks eiendom til full betaling er mottatt. Alle bedrageriforsøk og falske bestillinger politianmeldes.

 

 

Kjøpsvilkårene ble oppdatert sist 17-11-2020