Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Gjestebøker

Lenger ned har vi samlet hele utvalget vrt av gjestebker. Vi har gjestebker som passer ved alle spesielle hytider og anledninger. Enten det handler om bryllup, dp, konfirmasjon, 40-rsfest eller noe annet har vi en passende gjestebok.

Sjekk ut utvalget vrt av gjestebker lenger ned p siden du kommer garantert til finne en som faller i smak, siden vi har noe for alle og enhver.

6 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Gjestebøker

I denne kategorien finner du alle gjestebøkene som BGA Fotobutikk har å tilby. Vi tilbyr gjestebøker for alle anledninger. Du vil finne gjestebøker som er ideelle for anledninger som bryllup og andre store og små arrangementer. I vår butikk finner du et godt utvalg i forskjellige farger, størrelser og design, slik at du enklere kan finne noe som passer din spesielle anledning. Vi håper du vil finne det du leter etter her hos oss!

En flott gjestebok er noe du absolutt må ha når det skal feires noe helt spesielt og som du ønsker å ha minner fra, for resten av livet. Det er trolig ingen bedre måte å huske den store dagen på, enn å la gjestene skrive ned et lite minne eller hilsen i en og samme bok.

Her hos BGA Fotobutikk vil du kunne finne et stort utvalg av stilfulle gjestebøker for ditt minneverdige arrangement. Våre gjestebøker kommer i flere forskjellige farger, størrelser og stiler. Dette håper vi vil hjelpe deg i jakten etter den perfekte gjesteboken. Vi har gjestebøker som passer de fleste anledninger. En vakker hvit gjestebok kan for eksempel være en god løsning for et bryllup, mens en sort eller fargerik gjestebok kan brukes til ulike festlige arrangementer. Våre gjestebøker er veldig stilrene og trendy, og passer derfor ideelt for deg som ønsker å gjøre et godt inntrykk på gjestene dine.

Gjestebøkene i denne kategorien inneholder opptil 100 tomme sider, noe som betyr at det er god plass å skrive på. De passer med andre ord selv for arrangementer hvor antallet av gjester er høyt. I vår butikk finner du bare gjestebøker med syrefritt papir. Dette er fordi vi kun ønsker å tilby våre kunder det aller beste. Med en syrefri bok kan du være sikker på at minnene vil holde seg godt i svært lang tid framover.

Gjestebøkene du finner hos oss kan du enkelt gjøre til "dine egne". De blanke sidene kan dekoreres pent ved å lime inn bilder og annet du synes er morsomt. Er du eller noen av dine gjester flinke til å tegne, kan du også krydre opp de tomme blanke sidene med hjelp av litt farger. Deretter kan du la boken stå åpen under arrangementet, slik at alle som ønsker det kan gi sin helt spesielle personlige hilsen.

Ta en titt på vårt utvalg av gjestebøker ovenfor. Vi håper også du finner noe du liker!