Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Selvklebende fotoalbum

Er du ute etter selvheftende fotoalbum? Det skjnner vi godt det finnes en mengde fordeler med velge nettopp selvheftende album. Vi har et stort utvalg slik at du skal kunne velge fargen og strrelsen som passer din stil og dine bilder for srge for at du skal kunne finne rett fotoalbum for deg og din stil.

Kanskje blir det et ensfarget i grtt? Et med blomstertrykk? Blir det et i hvitt og gull? Det er bare ta seg en titt og finne favorittene lenger ned. Det finnes noe for enhver smak.

24 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Slipp maset med selvklebende album!

Hos oss finner du en rekke ulike modeller av selvklebende fotoalbum. Disse albumene passer aldeles utmerket for deg som liker å være kreativ, men samtidig vil at det skal gå fort og enkelt å fylle ut albumet med bilder. I et selvklebende album kan du selv velge hvor du vil plassere bildene dine. En annen fordel med denne typen album er at det er tilpasset bilder i ulike størrelser. Om du har en del bilder i ulike størrelser fra samme gruppe bilder er et selvklebende album med andre ord perfekt for deg!

Når du setter inn bildene dine i det selvklebende fotoalbumet er alt du trenger å gjøre er å ta bort beskyttelsespapiret og deretter feste bildene på albumsiden. Det er superenkelt og gir deg muligheten til å plassere bildene akkurat slik du vil ha dem. Dette alternativet passer deg som syns det er klossete eller tar for lang tid å feste bilder med lim eller fotohjørner. Scroll opp og finn ditt selvklebende album hos oss i dag!