STANDARD STØRRELSER PASSEPARTOUTER

(1488)

En fin matte gjør bildet ditt til et fint maleri. Våre matter er alltid syrefri og av høy kvalitet. Her finner du hundrevis av passepartout i mengder og forskjellige farger, nyanser og størrelser - klare til å settes i rammen og henge på veggen!

Farge (fremside)
Farge (kjerne/skråkant)
Bildeåpninger
Passende bildestørrelse
Yttermål passepartout
Fargenyanse
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge (fremside)
  • Farge (kjerne/skråkant)
  • Bildeåpninger
  • Passende bildestørrelse
  • Yttermål passepartout
  • Fargenyanse
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 1488 produkter
  -33%
  Passepartout Canson Svart (Hvit kjerne) 40x100 cm (29x90)

  Passepartout Canson Svart (Hvit kjerne) 40x100 cm (29x90)

  26 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51057709 in admin

  Passer til bilde i størrelse 30x91 cm / Passer til ramme i størrelse: 40x100 cm

  299.90 ,- 449.90 ,-
  Viser 1 - 100 av 1488 produkter

  Passepartouter i standardstørrelser

  Det å bruke en passepartout til bildet ditt utgjør en stor forskjell! Det gir innrammingen et mer elegant og luksuriøst utseende. Enten du har et svarthvitt-bilde, en grafisk poster eller et fargerikt maleri, gir en passepartout mer dybde til bildet ditt og mer fokus til motivet.

  På denne siden finner du passepartoutene våre i standardstørrelser. Hvis du ser etter noe annet, eller kanskje til og med ønsker en spesialtilpasset passepartout – klikk her for å komme til hovedsiden!

  En passepartout beskytter motivet ditt

  I tillegg til det estetiske formålet med passepartouten, gir den deg også en annen stor fordel: Den beskytter motivet ditt. Dette gjøres ved å skape en avstand mellom motivet og bildeglasset, som forhindrer at bildet klistrer seg til glasset.

  Syrefri passepartout – en selvfølge!

  Alle passepartoutene våre kommer fra velrenommerte Canson og er PH-nøytrale og syrefrie, noe som bidrar til å beskytte bildet ditt mot aldring.

  Størrelsen på en passepartout

  En passepartout har to viktige dimensjoner som man må ta hensyn til for å sikre at den passer både til bildet ditt og den tiltenkte rammen. Den største dimensjonen angir de ytre målene på passepartouten og skal ha de samme målene som rammen du har tenkt å bruke. Den mindre dimensjonen indikerer de indre målene på passepartouten, og for at dette målet skal passe til motivet ditt, bør det være minst 1 centimeter mindre enn bildet ditt for å unngå glipper.

  Eksempel: Du har et bilde i størrelse 10x15 cm og trenger dermed en passepartout med indre mål på 9x14 cm (1 cm mindre enn bildet ditt). For å finne riktig størrelse på rammen din, bør du se etter det største målet som er angitt på passepartouten (de ytre målene på passepartouten) – dette er størrelsen du trenger på rammen din.

  Hvit passepartout – klassisk og populært!

  Hvite passepartouter er uten tvil de mest populære. Det er klassisk, tidløst og gir motivet ditt en luftig og eksklusiv følelse. I utvalget vårt av ferdige passepartouter, finner du – i tillegg til standard hvite passepartouter – også passepartouter i fargene offwhite, krem og kritthvit. Ulike nyanser for ulike smaker!

  Passepartouter i andre farger

  Det finnes selvfølgelig også passepartouter i andre farger enn bare hvit! En svart passepartout er også svært effektfull, det samme er grå og den pene fargen perlegrå.

  Passepartouter i andre former

  I tillegg til de klassiske passepartoutene med rette linjer, har vi også passepartouter i litt annerledes former. Hva sier du for eksempel til en passepartout med avrundede hjørner som skaper en myk, oval åpning til bildet ditt? Eller en passepartout med elegante, bølgende linjer som gir motivet ditt litt ekstra liv? Kanskje til og med en romantisk, hjerteformet passepartout til noen du er ekstra glad i? Vi har passepartouter til alle!