Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Magazine

Her kan du inspireres av våre guider, innredningstips og annen god lesning.

 • La deg inspirere av runde speil!

  Runde speil har for lenge siden flyttet ut av baderommet og inn i alle hjemmets rom. I dag ser vi runde speil i både soverom og stuer, i gangen eller i spisestuen. Og det er virkelig noe spesielt med runde speil. Mykheten og elegansen. For ikke å snakke om de magiske egenskapene som speil generelt – og kanskje runde speil spesielt – besitter. Speil skaper rom og lys, og de kan speile både deg og personligheten din. Her får du litt herlig inspirasjon til bruk av runde speil!

 • Innredning til vaskerommet

  Ser du etter innredning til vaskerommet? Kanskje du har totalrenovert vaskerommet og leter ivrig etter de siste detaljene til innredningen, eller kanskje du bare vil piffe opp et rom som har behov for det akkurat nå? Vi vet at vaskerommet kanskje ikke er hjemmets mest inspirerende rom, men det er mulig å gjøre vaskerommet mer inspirerende – her får du noen tips!

 • La speilet speile personligheten din 5 speil med personlig karakter

  All ære til stilrene og klassiske speil – det er alltid en god idé og et veldig sikkert kort. Men noen ganger vil man kanskje ha noe som skiller seg ut litt, et speil med en original form eller med et lekent design. Et speil som ikke bare kan speile deg og omgivelsene dine, men også personligheten din. Her kommer det litt inspirasjon til speil man legger merke til – på en positiv måte!

 • Bak motivene: mt designeren Sanny

  ”Kreativ utforming er en slags terapi for meg”

 • Henge opp speil p betongvegg slik gjr du det!

  Det kan føles overveldende og vanskelig å henge opp et speil på en betongvegg – spesielt hvis du aldri har gjort det før. Men ta det rolig, vi guider deg steg for steg!

 • 4 uvanlige mter bruke et speil p

  Speil, speil på veggen der – eller? Speil er riktignok både praktiske og dekorative som vegghengt innredning, men faktum er at det finnes mange flere bruksområder for denne populære interiørdetaljen. Nedenfor lister vi opp fire litt uvanlige måter å bruke speil på!

 • Skap et harmonisk hjem med jordnre toner

  Vi føler oss rolige og harmoniske i naturen. I en hverdag som ofte er stressende, er det derfor ikke så rart at akkurat naturnær innredning har vært på tapetet en stund — og at den trenden fortsetter.

 • Skap lys og rom med speil

  Alle har nok fått med seg at speil har gått fra å være en ren funksjonsmessig komponent til en vakker innredningsdetalj. Men speilets funksjon stopper ikke der. Med en strategisk plassering kan speilet nemlig skape lys, rom, dybde og andre dekorative effekter i hjemmet ditt. Vi våger å påstå at du med riktig speil – og litt tanke bak – kan skape magi!

 • rets farge 2020

  Her forteller litt vi om årets farge, og hvordan du med enkle grep og få kostnader kan freshe opp hjemmet med denne fargen. Årets farge er det bedriften Pantone som velger, og i år falt valget på klassisk blå.

 • Bildevegg guide - Slik lager du veggen din

  Her viser vi forskjellige typer bildevegger til hjemmet ditt. Vi håper du vil bli inspirert og finne noe du liker. Vi deler også ferdige maler, gir tips og triks og viser deg hvordan du kan planlegge en flott vegg.

 • Tips til bildeveggen din

  Skal du plassere bildeveggen din over en seng, sofa eller et annet møbel, bør du gå ut fra møbelets bredde og plassere dine posters sentrert over disse.

 • Bildevegger

  Her presenterer vi vidunderlige bildevegger og perfekte par, der du få inspirasjon til å innrede hjemmet ditt med nye bilder fra oss. Klikk på bildet for å kjøpe hele eller deler av bildeveggen. Vil du ha tips for hvordan du selv kan lage en bildevegg, finner du her en guide til hvordan du bygger din egen bildevegg »

 • Alt om passepartouter

  At bruke passepartouter til innrammede bilder er i dag meget populært . Det er kanskje ikke så overraskende siden det bringer med seg flere fordeler.

 • Verdt tenke p nr du skal fremkalle bildene dine

  Å fremkalle bilder er kanskje ikke fullt så vanlig i dag som det var før de digitale kameraene. Men det er fortsatt veldig mange som velger å skrive ut sine bilder for å ramme dem inn, sette dem i et fotoalbum eller lage vakre scrapbooks hvor de samlet sine beste minner. Fordelen i dag er selvfølgelig at du enkelt kan velge å fremkalle kun de beste bildene.

 • Fotovegg - Tips og inspirasjon for fotovegger

  Det finnes svært mange ulike måter man kan henge opp bildene sine på. Er det kun snakk om et bilde, så er ikke det særlig vanskelig å få til. Skal man derimot henge opp flere bilder på en og samme vegg, burde man tenke gjennom dette litt ekstra på forhånd. I denne teksten har vi valgt å fokusere på de vanligste og enkleste metodene for å få til en lekker bildevegg. Les gjennom disse tipsene for å få mest mulig ut av dine bilder og malerier.

 • Finn riktig ramme til riktig bilde

  Det å finne riktig ramme er ikke alltid så lett. Her har vi prøvd å samle våre vanligste tips og råd for at du skal finne riktig ramme!

 • Heng opp bildene dine uten lage merker i veggen

  Her forteller vi mer om hvordan du raskt og enkelt henger opp bildene dine på noen få minutter uten verktøy. Et av våre virkelige favorittprodukter!

 • Ram inn LP-omslag

  En perfekt måte å gjøre hjemmet ditt personlig og unikt på, med ett enkelt bilde – eller hvorfor ikke en hel bildevegg?

 • Slik lager du bildeveggen din

  Her samler vi praktiske tips og triks om hvordan du enklest mulig lager en bildevegg

 • velge en passende fotoramme

  Å velge riktige fotorammer til bildene er mye moro, men kan også være litt vanskelig. 

 • henge opp bilder p en betongvegg

  Å henge opp rammer på betongvegger er ikke alltid det enkleste. Her har vi samlet våre tips om hvordan du bør gjøre det, og hva du bør tenke på.

 • henge opp bilder p gipsvegg

  Her finner du vår guide som viser hvor enkelt det er å henge opp rammer på gipsveggene dine.

 • Tips & Triks til hvordan man tar fine babybilder

  Å ta bilder av det viktigste man har er ikke alltid så lett. Alle babybilder er såklart søte på grunn av motivet, men hva skal man gjøre for å få til det lille ekstra i et bilde? Det skal vi gå igjennom her.

 • Bilderamme eller fotoramme er det noen forskjell p disse rammene?

  Selv om motivet som regel er i fokus, kan en ramme virkelig utgjøre en stor dekorativ forskjell. Rammen er altså ikke bare et praktisk verktøy for å få noe vakkert opp på veggen, den kan virkelig supplere og forsterke følelsen i motivet. Men hva er egentlig forskjellen mellom en fotoramme og en bilderamme?