Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Magnetrammer og minirammer

Er du ute etter en magnetramme eller en miniramme har du kommet helt rett vi har flere forskjellige varianter velge mellom. En magnetramme passer perfekt p kjleskapet eller p fryseren, og minirammer passer overalt.

Ram inn dine minste bilder og fotografier med vre fine rammer hvorfor ikke plassere flere ved siden av hverandre? Velg den fargen, strrelsen og stilen du vil ha fra utvalget vrt. Blir det en fotoramme i slv? Faller du for en av vre solide magnetrammer i akrylplast? Blir det en svart ramme? Det vet bare du.

15 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Magnet & minirammer

Her har vi samlet alle våre magnetrammer og minirammer. Magnetrammene passer perfekt når du vil piffe opp kjøleskapsdøren med personlige bilder. Minirammene passer utmerket på kontoret eller på nattbordet. Gi bort en søt magnet- eller miniramme til noen du er glad i, eller bevar et herlig minne i en liten, fin nøkkelringramme som du har med deg over alt. Våre rammer finnes i flere ulike farger og modeller.

Hos oss finner du et stort utvalg små magnet- og minirammer i ulike modeller. Disse rammene passer utmerket til å gi vekk i gave til noen du bryr deg om for å minne dem på hvor mye de betyr for deg. En slektning, partner, en god venn, ja, hvem som helst som du deler et herlig minne med. Våre magnet- og minirammer er av god kvalitet og er meget prisgunstige. Dette gjør dem til perfekte små gaver.

Vi vil at alle våre kunder skal finne noe de liker, og tilbyr derfor et stort utvalg av fotorammer i ulike farger, fasonger og stiler. Uansett om du leter etter en søt liten miniramme i aluminium, en nøkkelringramme, eller en fargerik magnetramme i en av regnbuens farger, så finner du det hos oss. Ta deg tid til å bla gjennom vårt sortiment, så skal du se du finner noe som faller i smak!