Laster, vennligst vent...

Et stilig speil forgyller ditt hjem!

Her har vi samlet vårt store sortiment med stilfulle speil av høy kvalitet. Klikk på bildene for å finne din favoritt blant over 200 målbestilte speil eller over 500 ferdige speil!

Målbestilt Speil Ferdige Speil

Speil – Mengder med ferdige og målbestilte

Hos oss finner du et stort utvalg av vakre kvalitetsspeil til alle formål. I tillegg til ferdige størrelser finner du speil som lages etter dine mål. Derfor våger vi å love at du enkelt finner et speil som passer perfekt hjemme hos deg og til dine behov.

Alle vet hvor viktig det er med speil. De fleste av oss bruker dem hver dag, kanskje til og med flere ganger om dagen. Det faktum at vi trenger minst ett speil hjemme, er det ingen tvil om. Men hvordan det perfekte speilet ser ut har vi naturligvis ulike oppfatninger om. Der kommer an på hva du selv synes er fint – og praktisk. En del foretrekker veldig enkle, stilrene speil som ikke tar for mye oppmerksomhet, mens andre liker speil med stilige pompøse gullrammer. Noen foretrekker fargerike rammer og andre synes det er finest med klassisk svart eller hvitt. Selvfølgelig har vi også design med ekstra vakre profilerte rammer til deg som liker for eksempel barokk- eller rokokkoinnredning.

Hvilken type speil passer i ditt hjem? Iblant kan det være vanskelig å vite hva man er ute etter. Det finnes jo så mye å velge mellom og det gjør det ikke enklere at våre målbestilte speil er så vakre. Men det trenger faktisk ikke å være så vanskelig. Begynn med å ta en ordentlig titt på hjemmet ditt, og funder på hvor det målbestilte speilet skal henge. Leter du etter et helfigurspeil eller en mindre modell? Når du vet sånn ca hva du leter etter analyserer du innredningsstilen i rommet, og gå etter den.

Har du et moderne og nøytralt interiør kan det for eksempel være stilig med en flat ramme i farger som svart, grått eller sølv. Har du en landlig eller shabby chic-stil passer det kanskje bedre med en hvit halvsliten ramme med et sjarmerende og gammelt utseende.

Hva du enn leter etter kan du være sikker på å finne det hos oss. Vi tilbyr et nøye utvalgt sortiment med speil til alle hjem og smaker. Finn din favoritt med en gang.

Frakt kun 69,-
med Bring servicepakke

Rask levering
Bestillinger innen kl 13
sendes samme dag

Fraktfritt*
Ved kjøp over 599,-

Personlig service
Ring 81 50 34 35