Sker, vennligst vent...
Levering før jul - Bestill innen 18/12 kl. 13:00 - Les mer om levering til butikk »

Fotoalbum for 9x13 cm bilder

Her finner du vre fotoalbum med praktiske fotolommer som passer til bilder i 9x13 cmVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
  • New York City Album Svart - 200 Bilder i 9x13 cm

    New York City Album Svart - 200 Bilder i 9x13 cm

    299 ,-
    P lager P lager

Album med bildelommer for 9 x 13 cm bilder

Hos oss finner du et stort utvalg av fotoalbum med bildelommer. Her finner du fotoalbum som passer til bilder i størrelsen 9x13 cm. Lommene kan også passe for mindre bilder. Her finner du minialbum med plass til 20 bilder og store album med plass til 100 eller 200 bilder.

Her finner du alle våre fotoalbum med bildelommer som passer til bilder opptil 9x13 cm. Albumene som er perfekte for deg som har bilder i små formater. Album med bildelommer gjør det både enkelt og tidsbesparende å få bildene inn i et album - du setter bare bildene inn i hver sin plastlomme. Se igjennom vårt utvalg av album - du finner helt sikkert et album du liker!

Et album med bildelommer er det rette alternativet for det som vil at det skal være raskt og enkelt å få bildene på plass i album. Du slipper å plages med lim og tape siden alt du behøver å gjøre er å stikke bildet inn i de tomme lommene. Enkelt og greit!

Klikk på det albumet du liker så får du opp mere informasjon om produktet. Vi har for eksempel album for bilder i både stående og liggende format, album med fotolommer eller flippalbum.