Hvite speil

(49)

Er du ute etter et hvitt speil? Vil du ha et som er stort og rundt? Er det et mindre, kvadratisk speil som kommer til å løfte rommet ditt? Kanskje er det et hvitt rektangulært speil som mangler i hjemmet ditt? Ta en titt lenger ned – her har vi samlet mange forskjellige varianter for at du skal kunne finne det som passer akkurat deg.

Størrelse
Farge
Materiale
Farge på speilglasset
Kantbearbeiding
Lyskilde
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Størrelse
  • Farge
  • Materiale
  • Farge på speilglasset
  • Kantbearbeiding
  • Lyskilde
  • Vekt
   [g]
  • Pris
  • Butikk
  Viser 49 produkter
  Viser 49 produkter

  Elegante hvite speil

  Rundt hvitt speil i baderommet

  Hvite speil er fine å ha både i rom med mye hvitt, og i rom med litt mer farger. Generelt er hvitt veldig populært når det gjelder innredning. Vi har et svært godt utvalg av hvite speil. Dermed skal du kunne finne det som er riktig for nettopp deg, og da er det bare å se gjennom utvalget vårt!

  Har du ikke så mange speil hjemme? Det er ikke alle som har det, men det er en utrolig koselig interiørdetalj som løfter inntrykket av et rom raskt og effektivt. Et tips er å skaffe flere speil, uansett om det er hvite speil eller om du foretrekker andre farger. Det blir helt enkelt litt vakrere og mer stilig i hjemmet ditt med kule og vakre speil!

  Skap romfølelse med speil

  Har du en liten leilighet, eller et lite rom der du vil skape en bedre romfølelse? Da bør du kjøpe et av våre speil og henge opp! Speilet kommer til å gjøre at rommet føles større, og dessuten kan du jo se interiørfavorittene dine speiles i et vakkert hvitt speil. Ikke dumt i det hele tatt! Du slår altså mange fluer i én smekk når du kjøper med deg hjem et nytt speil, det er i alle fall sikkert!

  Det beste er at vi har både store og små hvite speil. Enten det er en liten modell du er ute etter eller et større speil å ta med hjem, så finnes det her! Et tips er å ha både store og små speil i samme rom. Det gir en utrolig lekker innredning, ettersom mange speil i kombinasjon ser stilig og vakkert ut! På samme måte som en bildevegg er flott og morsom, kan en vegg se vakker ut med mer enn ett speil.

  Et tips er å se ordentlig gjennom utvalget vårt av hvite speil først. Det nemlig ofte på den måten du kan komme til å falle for et speil som du ikke trodde du kunne like fra begynnelsen av. Vær åpen for litt nye idéer, for det kommer du til å vinne på i lengden!

  Vi byr på vakre speil som er både stilrene, moderne, kule, kitsch og vintage. Du trenger ikke nødvendigvis å ha samme stil på alt i ett enkelt rom, fordi det er fint å bryte av et stilrent innredet rom med festlige og dristige hvite speil. Vi anbefaler at du prøver det ut!