Sølvspeil

(39)

Sølvpeil er alltid et pent tilskudd til interiøret. Vi har en mengde forskjellige varianter å velge mellom. Hvilken stil og hvilken størrelse du enn er ute etter, kan du finne det her. Ta en titt lenger ned, hvilket sølvspeil fanger øyet ditt? Blir det et ovalt? Kanskje et langt og smalt? Et med retroinspirert ramme? Det vet bare du.

Størrelse
Farge
Materiale
Farge på speilglasset
Kantbearbeiding
Lyskilde
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Størrelse
  • Farge
  • Materiale
  • Farge på speilglasset
  • Kantbearbeiding
  • Lyskilde
  • Vekt
   [g]
  • Pris
  • Butikk
  Viser 39 produkter
  -44%
  Speil Wismar Sølv 40x80 cm

  Speil Wismar Sølv 40x80 cm

  3 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51009239 in admin

  Dekorativt speil med sølvfarget og vakkert utsmykket ramme

  999.90 ,- 1799.90 ,-
  Viser 39 produkter

  Innred med stil – Kjøp et sølvspeil

  Sølvspeil til gangen

  Det er ofte slik at man enten liker sølv eller gull, men i enkelte tilfeller liker man begge deler. Det er kanskje først og fremst med smykker at man kjører på med enten det ene eller det andre. Men når det kommer til interiør, som for eksempel sølvspeil, er det litt annerledes.

  Har du sølvspeil hjemme og vil fortsette med det? Bra, fortsett med det! Er det slik at du pleier å bruke noe annet enn nettopp sølvspeil? Da kan det være en god idé å kjøpe et sølvspeil her hos oss, for å se etter om det kanskje er slik at det er noe som tilfører hjemmet ditt glede og en god balanse!

  Våg å blande

  Sølv er utrolig vakkert, enten det handler om speil eller om rammer. Det er også pent å blande litt hjemme med ulike farger på rammene og speilene. For at det skal bli litt mer liv i hjemmet, er det gøy å blande stiler litt mer dristig med andre interiørdetaljer.

  Kanskje du har ulik stil i ulike rom hjemme? Perfekt! Da kan du kjøre på med mange forskjellige flotte stiler og detaljer, noe som gjør at du får en ekstra gøyal og dynamisk innredning! Hvorfor ikke henge opp et vakkert sølvspeil på bildeveggen? Eller plassere et sølvspeil i et litt mørkere rom med mange svarte detaljer? Du kan gjøre så mye morsomt med innredningen hvis du bare tør å tenke litt utenfor boksen!

  Vi har sølvspeil til alle stiler

  Fordi våre sølvspeil kommer i mange ulike stiler er det egentlig sånn at alle som liker sølv, uansett hvilken stil du har ellers, kan finne et riktig speil her. Du kan også kjøpe flere på en gang. Enten kan du velge å matche speilene i et og samme rom, eller du kan lage deg en hel «speilvegg» med sølvspeil i ulike størrelser. Du kan også plassere speilene fritt hvor enn du ønsker i hjemmet ditt.

  Speil er ikke bare til for å speile seg i, men de gir også en utrolig flott effekt til et rom. Du kan for eksempel skape en bedre romfølelse i et mindre rom. Det finnes også andre kule ting du kan gjøre med speil, enten det gjelder sølvspeil eller andre typer speil.

  Vi kan love deg en ting, og det er at du kommer til å finne vakre speil her hos oss som du vil like å ha hjemme. Vi er nemlig spesialister på både sølvspeil og andre typer speil!