Om oss

BGA Fotobutikk er en familiebedrift med opphav i Gävle i Sverige, der virksomheten startet i 1993. Foretaket består i dag av totalt 10 butikker, med én butikk i Norge og ni butikker i Sverige. Alle butikkene har samme eier, og jobber aktivt sammen med felles kundeservice og administrasjon. Vårt fokus ligger på alt som har å gjøre med bevegelige bilder og fotografier.Vil du lese mer om vår historie kan du trykke her.

I løpet av 2015 har vi også åpnet dørene til vår norske nettbutikk, der vår målsetning er å tilby Norges største utvalg av bilderammer og album. Uansett om det gjelder en blå ramme i en uvanlig størrelse, eller en helt vanlig bilderamme i en standard størrelse. Hva våre kunder synes om oss, kan du lese om her.

I vårt sortiment har vi mer enn 10 000 artikler med fokus på bilderammer, fotoalbum og posters. I tillegg har vi et eget rammeverksted der vi produserer spesialtilpassede passepartouter og rammer etter egne mål. Det gjør at vi våger å love at vi har noe for alle smaker og stiler.

Som kunde skal du ikke merke at vi er en svensk bedrift, for vi betaler alt av toll og moms. Eventuelle returer sender du til vår norske returadresse. Alt for at det skal være enkelt for deg som kunde hos oss.

Ikke bare i Norge
Vår e-handel retter seg ikke bare mot Norge, vi har også våre søsterbutikker i Finnland, Sverige og Danmark. For deg som kunde innebærer det at vi kan legge inn enda mer krefter på å ta inn mengder med fine produkter og ha et enda bredere sortiment. 
 
Eget sentrallager = Raske leveranser

I våre lokaler på 5000 kvm i sentrum av Gävle i Sverige har vi samlet både administrasjon og lager. I vårt romslige lager finnes det totalt over 300 000 artikler, noe som gjør at vi kan levere raskt når du bestiller fra oss.

Ikke bare en nettbutikk
I tillegg til den siden du er på akkurat nå, vil du finne mer informasjon om våre andre tjenester på følgende side:
BGA Minner - Overføring av smalfilm, videobånd og lysbilder til DVD / USB
BGA Fotosenter - ID-Foto, fremkalling og forstørrelser av bilder

Kundeservice - La oss hjelpe deg
Om du har problemer med å finne det du leter etter, hjelper vi deg gjerne. Vår kundeservice er åpen hverdager 8.00 – 18.00, og vanligvis får du prate med noen av våre norsktalende medarbeidere.

Bedriftsinformasjon - Butikk
BGA Fotobutikk
Vogts gate 64
0477 Oslo

Organisasjonsummer Norge: 915 855 350 (BGA Fotobutikk)
Organisasjonsnummer Sverige: 556790-9204

VD: Björn Andersson

Bilder fra vårt sentrallager