BGA – RAMMER TIL HJEMMET DITT

Hos BGA vil vi hjelpe deg med å finne den riktige følelsen i hjemmet ditt, med vakre bilderammer og andre små detaljer som framhever de personlige motivene dine.

Det finnes minner som alltid kommer til å ha en selvsagt plass på veggen. Og det finnes motiver du elsker av andre grunner. Personlige detaljer som fotografier, tegninger og vakre malerier hjelper til med å gjøre hjemmet ditt unikt for nettopp deg – og målet vårt er å alltid kunne tilby den perfekte rammen til alle de kjæreste motivene dine.

Skandinavisk innredning stue

FRA GÄVLE – MOT EUROPA OG RESTEN AV VERDEN

BGA har gått fra i 1993 å være den lille, lokale familiebedriften i Gävle, til i dag å være en vellykket e-handel som vokser i rasende fart og etableres i flere og flere europeiske land. Lagrene våre utvides stadig for å kunne romme nye spennende produkter – men også for å kunne ha flere produkter på lager for at leveringen skal bli så rask og pålitelig som mulig!

For mer informasjon om BGAs historie fram til i dag -klikk her-.

BILDERAMMER FOR ENHVER SMAK

Vi vet hvor stor forskjell riktig ramme kan gjøre for motivene dine. Det er rammen som skaper helheten og knytter sammen veggkunsten med resten av interiøret. Som hjelper til med å gi bildet dets karakter. I vårt sortiment finner du alt fra moderne bilderammer til rustikke trerammer og varianter i vintage- og retrostil. Noe for enhver smak, rett og slett.

En stor del av vårt utvalg av rammer, plakater og speil har også en skandinavisk touch. Som svensk bedrift er vi kanskje ikke helt upartiske – men kan man egentlig gjøre noe annet enn å elske skandinavisk stil og design? Enkelheten. Finessen. Møtet mellom funksjon og flott design.

Som eksperter på rammer har vi naturligvis også et eget rammeverksted, der vi kan produsere spesialbestilte rammer og passepartouter – helt etter kundenes ønsker. På den måten kan vi sørge for at du som kunde alltid finner det du leter etter.

I tillegg til et bredt utvalg av rammer, tilbyr vi også passepartouter i mange forskjellige farger, vakre plakater, klassiske og tradisjonelle speil, samt personlige fotoalbum. Alt for at du skal kunne få den riktige følelsen i alle hjemmets rom.

skandinavisk inredning sovrum

BREDT – MEN NØYE UTVALGT – SORTIMENT

Vi streber alltid etter å gjøre ting med finesse. Og med et enormt sortiment er det lett å tro at utvalget ikke gjøres på en grundig måte. Men slik er det ikke. Vi velger både varemerker og produktartikler med stor omhu, og lytter alltid til våre kunders ønsker.

Når vi sier at vi har noe for enhver smak og stil, mener vi virkelig det. Men det er ikke alltid bare stil og smak som styrer valgene. Det som er uviktig for en kunde, kan være helt avgjørende for en annen. For enkelte er materialet det viktigste – for andre produksjonslandet.

Derfor streber vi etter å kunne tilby bilderammer – og annen innredning til vegger – for alle stiler, alle lommebøker og alle preferanser.

For oss er det viktig at hver enkelt kunde, hver person som besøker e-butikken vår eller en av de fysiske butikkene våre, skal få en positiv opplevelse på alle måter. Enten det dreier seg om utvalget, hvor lett det er å finne det du leter etter, kontakten med vår kundeservice – eller bare jakten på inspirasjon – vil vi levere. Velkommen til BGA!

Rammer I alle størrelser

Ikke bare en nettbutikk
I tillegg til den siden du er på akkurat nå, vil du finne mer informasjon om våre andre tjenester på følgende side:
BGA Minner - Overføring av smalfilm, videobånd og lysbilder til DVD / USB
BGA Fotosenter - ID-Foto, fremkalling og forstørrelser av bilder

Kundeservice – La oss hjelpe til
Hvis det er vanskelig å finne det du leter etter, hjelper vi gjerne til. Vår kundeservice tar gjerne imot spørsmålene dine via telefon på hverdager 8.00-18.00. Vårt telefonnummer er 23 96 41 12. Du kan også få tak i oss på chatt, der du raskt og enkelt kan få den hjelpen du trenger.

Vi er tilgjengelige på chatten:
Mandager - Torsdager: 08:00 - 23:00 (Stengt mellom 19:00 - 19:30)
Fredager: 08:00 - 18:00
Søndager: 14:30 - 23:00 (Stengt mellom 19:00 - 19:30)

Bedriftsinformasjon - Butikk
BGA Fotobutikk
Vogts gate 64
0477 Oslo

Organisasjonsummer Norge: 915 855 350 (BGA Fotobutikk)
Organisasjonsnummer Sverige: 556790-9204

VD: Björn Andersson