Om oss

BGA hjelper deg med å definere hjemmet ditt

Et hjem er noe som defineres av menneskene som bor der. Hver karakter reflekteres av de som setter sitt personlige preg på interiøret og følelser. Latteren mellom veggene – men også valg av hvilket interiør som plasseres og mot veggene. Et hjem er en kulisse der en stor del av livet foregår. Et viktig sted – sannsynligvis det viktigste – for deg.

Vi på BGA vil hjelpe deg å definere ditt hjem. Med innredning som verktøy kan du lage et stilfullt og funksjonelt hjem som du kan leve og trives i- Ett hjem som viser hvem du er, og som ønsker deg velkommen med sin varme, myke favn når du kommer inn døren. Du definerer ditt hjem – vi tilbyr verktøyet (det vi si innredningen)!

Skandinavisk innredning stue

Fra Gävle - mot Europa og resten av verden

BGA har gått fra å være den lille, lokale familiebedriften i Gävle i 1993, til i dag å være vellykket e-handel som vokser i et eksplosivt temp. Utvalget av møbler vokser også slik at det (nesten bokstavelig talt) sprekker. Våre varehus utvides kontinuerlig for å imøtekomme alle de nye fantastiske produktartiklene vi ønsker å kunne tilby.

Fokus på skandinavisk innredningsstil

Som et svensk selskap er vi kanskje ikke helt upartiske – men kan du virkelig gjøre annet enn å elske skandinavisk interiør og desgin? Enkelheten. Finessen. Møtet mellom funksjon og stilig design. Av disse grunner består en stor del av vårt sortimet av møbler med et skandinavisk preg.

I sortimentet finner du allt fra vegghengt innreding som flotte rammer, posters och speglar til lekre møbler som bord och hyller. Du vil også finner mange av de interiørdetaljene som gjør hjemmet enda mer definert og personlig, som stilige fotoalbum og deilige tektilier

Bredt – men noe utvalgt - sotriment

Akkurat som i den skandinaviske interiørdesignfilosofien, ønsker vi å gjøre ting med finesse. Og med et enormt utvalg er det lett å tro at utvalget ikke foregår på en nøyaktig måte. Men det er ikke tilfelle. Vi velger både merker og produktartikler med stor omhu og er alltid lydhøre overfor hva kundene våre krever.

skandinavisk inredning sovrum

Innredning for enhver

Når vi sier at vi har noe for alle stiler og smaker, mener vi det virkelig. Men det er ikke alltid bare stilen og smaken som styrer valgene. Det som er uvesentlig for en kunde kan være helt avgjørende for en annen. For noen er materialet det viktigste - for andre er produksjonslandet.

Derfor streber vi for å kunne tilby produkter til alle stiler, alle lommebøker og alle preferanser. Møbler for alle, rett og slett.

For oss er det viktig at hver kunde, hver person som besøker vår e-butikk eller en av våre fysiske butikker, skal ha en positiv opplevelse i enhver forstand. Enten det handler om sortimentet, enkelheten i å finne det du leter etter, kontakten med kundeservicen vår - eller bare i letingen etter inspirasjon - vi ønsker å levere. Velkommen til bgafotobutikk.no!

Rammer I alle størrelser

Ikke bare en nettbutikk
I tillegg til den siden du er på akkurat nå, vil du finne mer informasjon om våre andre tjenester på følgende side:
BGA Minner - Overføring av smalfilm, videobånd og lysbilder til DVD / USB
BGA Fotosenter - ID-Foto, fremkalling og forstørrelser av bilder

Kundeservice - La oss hjelpe deg
Om du har problemer med å finne det du leter etter, hjelper vi deg gjerne. Vår kundeservice er åpen hverdager 8.00 – 18.00, og vanligvis får du prate med noen av våre norsktalende medarbeidere.

Bedriftsinformasjon - Butikk
BGA Fotobutikk
Vogts gate 64
0477 Oslo

Organisasjonsummer Norge: 915 855 350 (BGA Fotobutikk)
Organisasjonsnummer Sverige: 556790-9204

VD: Björn Andersson