Trekkspillalbum

(8)

Vil du ha et morsomt og praktisk fotoalbum? Da er trekkspillalbum tingen for deg. Vi har flere forskjellige varianter slik at du enkelt skal kunne matche riktig album med riktige fotografier. Vi har både fargesterke og mer duse farger – det er lett å finne et som passer perfekt. Vi har flere forskjellige fine varianter fra Leporello, og det betyr høy kvalitet til gode priser.

Sjekk ut utvalget vårt lenger ned på denne siden og finn dine favoritter – vi har noe for enhver smak.

Type album
Passende bildestørrelse
Yttermål (Bredde x høyde x ev. dybde)
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Type album
  • Passende bildestørrelse
  • Yttermål (Bredde x høyde x ...
  • Pris
  • Butikk
  Viser 8 produkter
  Viser 8 produkter

  Trekkspillalbum

  Velkommen til vår kategori med trekkspillalbum i ulike farger og størrelser! Fordelen med denne modellen er at du både kan bruke den som en collageramme og som et beskyttende etui til dine bilder. Dessuten passer albumet perfekt som en liten personlig gave. Hvorfor ikke åpne albumet helt og bruke det som borddekorasjon på festen?

  I sortimentet finner du søte babyalbum i diskre farger og fargerike varianter som tilhører produktserien Fun Leporello. Du kan enkelt organisere dine minner etter farge. Et rødt album passer for eksempel perfekt til julebilder eller kjærlighetsminner mens et blått minner om havet, himmel og sommer. Albumet rommer mellom 12-13 bilder i formatet 10x15 cm, 13x18 cm eller 15x20 cm.

  Felles for alle albumene i denne kategorien er at du selv limer inn dine bilder, avisutklipp, billetter og andre fine minner. Enkleste måten er å bruke fotolim eller fotohjørner. Ta en titt på utvalget for å finne ditt favoritt trekkspillalbum!