Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Trekkspillalbum

Vil du ha et morsomt og praktisk fotoalbum? Da er trekkspillalbum tingen for deg. Vi har flere forskjellige varianter slik at du enkelt skal kunne matche riktig album med riktige fotografier. Vi har bde fargesterke og mer duse farger det er lett finne et som passer perfekt. Vi har flere forskjellige fine varianter fra Leporello, og det betyr hy kvalitet til gode priser.

Sjekk ut utvalget vrt lenger ned p denne siden og finn dine favoritter vi har noe for enhver smak.

5 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Trekkspillalbum

Velkommen til vår kategori med trekkspillalbum i ulike farger og størrelser! Fordelen med denne modellen er at du både kan bruke den som en collageramme og som et beskyttende etui til dine bilder. Dessuten passer albumet perfekt som en liten personlig gave. Hvorfor ikke åpne albumet helt og bruke det som borddekorasjon på festen?

I sortimentet finner du søte babyalbum i diskre farger og fargerike varianter som tilhører produktserien Fun Leporello. Du kan enkelt organisere dine minner etter farge. Et rødt album passer for eksempel perfekt til julebilder eller kjærlighetsminner mens et blått minner om havet, himmel og sommer. Albumet rommer mellom 12-13 bilder i formatet 10x15 cm, 13x18 cm eller 15x20 cm.

Felles for alle albumene i denne kategorien er at du selv limer inn dine bilder, avisutklipp, billetter og andre fine minner. Enkleste måten er å bruke fotolim eller fotohjørner. Ta en titt på utvalget for å finne ditt favoritt trekkspillalbum!