Sminkespeil

(87)

Trenger du et speil som gjør det enkelt å sminke seg pent? Sminkespeil er praktiske på mange forskjellige måter og blir også en stilig detalj i hjemmet ditt.

Kanskje blir det et dekorativt bordspeil eller et speil med integrert LED-belysning? Vi har et bredt utvalg av forskjellige sminkespeil som matcher stilen din og det du leter etter!

Størrelse
Farge
Materiale
Farge på speilglasset
Fargetemperatur
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Størrelse
  • Farge
  • Materiale
  • Farge på speilglasset
  • Vekt
   [g]
  • Fargetemperatur
  • Pris
  • Butikk
  Viser 87 produkter
  Viser 87 produkter

  SMINKESPEIL MED BELYSNING

  Elsker du den tiden du har for deg selv foran sminkebordet når du endelig får være litt alene og ta på deg sminke? Hvorfor ikke gjøre den enda mer luksuriøs, med et elegant sminkespeil med integrert LED-belysning? Et eksklusivt speil med belysning kan få hjemmet ditt til å føles som en luksuriøs skjønnhetssalong. Men det er ikke bare en dekorativ detalj, det er også veldig praktisk. Et sminkespeil med god belysning gjør at du bedre kan se hvor sminken legger seg samtidig som den forenkler morgenrutinen din!

  FORSKJELLIGE FARGER OG FORMER

  Hos oss finner du mange forskjellige speil i forskjellige former og stiler. Du kan velge mellom mange ulike speil. Et sminkespeil med LED-belysning i form av lyspærer som rammer speiloverflaten pent inn, er veldig elegant og gir en følelse av Hollywood i hjemmet ditt. Eller du vil kanskje ha et sminkespeil på fot med integrert LED-belysning i form av en frostet kant med et moderne preg? Det kan bli veldig pent med et rundt sminkespeil – eller kanskje et i en oval form? Du leter kanskje etter et sminkespeil som gir deg muligheten til å speile deg fra forskjellige vinkler? Som et 4-i-1 sminkespeil med flere speilsider og forstørrende speilglass? Eller et praktisk, bærbart sminkespeil som du alltid enkelt kan ha med deg i lommen, slik at du kan speile deg uansett hvor du befinner deg? Du har kanskje lett lenge etter et vegghengt sminkespeil med belysning? Ja, i sortimentet vårt finnes det kort sagt en god del å velge mellom!

  De fleste speilene kan også velges i både svart og hvitt. Både svart og hvit er to fargenyanser som passer bra i ethvert hjem, og til forskjellige interiørstiler. De passer som hånd i hanske i hjemmet, uansett hvilken farge det er på resten av interiøret. Et sminkespeil i klassisk hvitt er et tidløst valg, mens svart er et litt tøffere, men fortsatt veldig elegant alternativ. Ta en titt på sortimentet vårt over og velg et speil som passer for nettopp deg og dine ønsker!

  BÅDE EN ELEGANT OG PRAKTISK INTERIØRDETALJ

  Det at speil er et must i hjemmet, er det nok ingen som har unngått å legge merke til! Men hvilket speil du er på jakt etter, kan være veldig individuelt. Vi har mange forskjellige speil til forskjellige behov. Speil er en fin detalj i hjemmet som skaper rom, og et sminkespeil med integrert LED-belysning bidrar definitivt med mer lys. Et sminkespeil med belysning kan selvfølgelig brukes til så mye mer enn bare sminking. LED-belysningen gjør det også enklere å påføre barberskum, fikse frisyren eller nappe bort uønskede hårstrå. Takket være belysningen, kan du også plassere et speil som dette der dagslyset ikke når inn, som for eksempel i mørke hjørner, i en walk-in-garderobe eller i en gang hvor det ikke er vinduer. Hvorfor ikke tilføre en luksuriøs og elegant følelse til disse rommene med et pent sminkespeil!

  LED-BELYSNING – VARMHVIT FARGETEMPERATUR OG DIMBAR

  Den integrerte LED-belysningen i speilene består av LED-dioder. Disse er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer speilets livssyklus. Det lover altså mange sminketimer i god belysning! Etter 50 000 timer anslås lysstyrken å bli redusert til ca. 50 % av opprinnelig styrke. LED-belysningen gir et lys på 2800–3000K, noe som gir en varmhvit fargetemperatur. Kelvin måles ofte i en skala som strekker seg fra 1000 til 10 000K, der en lavere verdi betyr en varmere fargetemperatur, og en høyere verdi tilsvarer et kaldt lys. I intervallet 2500–3500K er lyset altså mer varmt, og har et gulaktig skinn. Dette er det optimale for hjemmemiljøer ettersom vi er vant til glødelamper og halogenpærer. Dette lyset er også perfekt når du skal ta på deg sminke, og det lover deg det perfekte utseendet hver dag!

  Noen ganger kan det passe bedre med et sterkt lys, og andre ganger med et litt svakere lys. Da er et sminkespeil med dimbar belysning perfekt! Mange av sminkespeilene våre har en dimbar funksjon som gjør at du enkelt kan tilpasse belysningens styrke ut ifra lyset rundt deg. Du justerer enkelt styrken ved å holde inne touch-knappen på skjermen i noen sekunder. Ved å klikke deg inn på det speilet du er interessert i, kan du lese mer om nettopp dette og hvilke funksjoner det har!