Coffee Table Photo Album

Her har vi samlet alle flotte og trendy Coffee Table Album som raskt har blitt en favoritt her hos oss!

Albumfarge
Antall sider
Albumarkenes farge
Størrelse albumark (BxH)
Yttermål (Bredde x høyde x ev. dybde)
Syrefritt papir
Beskyttende pergamynblad
Permens materiale
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Albumfarge
  • Antall sider
  • Albumarkenes farge
  • Størrelse albumark (BxH)
  • Yttermål (Bredde x høyde x ...
  • Syrefritt papir
  • Beskyttende pergamynblad
  • Permens materiale
  • Pris
  • Butikk
  Viser 33 produkter
  Viser 33 produkter

  A Coffee Table Album

  Coffee Table Album

  Med «A Coffee Table Photo Album» har Printworks virkelig lykkes med å levere på alle plan! Disse fotoalbumene er både stilrene, vakre og kreative! Vi liker disse albumene svært godt, og det vet vi at også dere kommer til å gjøre!

  Dette er fotoalbum på sitt beste, det er det ingen tvil om. Det aller beste er ikke bare at de har valgt å kalle disse albumene for «coffee table»-album, de har virkelig sørget for at de passer til nettopp det formålet!

  Disse fotoalbumene finnes i ulike varianter, men de går alle under samme beskrivelse, altså «A Coffee Table Photo Album». Hvis man vil, kan man samle på dem alle! Siden det er ulike farger på disse fotoalbumene, kan man fort tenke at de ikke passer sammen. Det er naturligvis ikke tilfellet! Printworks, som for øvrig er et svensk designforetak, har naturligvis sørget for å ordne det slik at fargene passer perfekt med hverandre!

  Man kan velge mellom for eksempel rosa, grått, med mer. De ulike fotoalbumene er laget for ulike typer foto. Blant annet kan man kjøpe «Good Times», «Friends and Things», «Family etc.» eller «Blast from the Past». Ja, dere ser jo hvordan de er! Perfekte og helt fabelaktige fotoalbum er det som gjelder!

  Se på bildene vi har her, slik at dere ser både utsiden, innsiden og et eksempel på hvordan det ser ut når man har lagt noen av disse forskjellige fotoalbumene oppå hverandre på et bord. Det er så pent at man ikke kan styre seg! Dette er definitivt den typen fotoalbum som skaper et virkelig «må ha»-behov, og ifølge oss er det bare å begynne å shoppe! De er så vakre sammen at man ikke vil skille dem fra hverandre!

  Dette er virkelig luksuriøse album som passer til alle favorittbildene man har. Det beste er at man kan dele opp bildene ut fra de ulike typene album vi nevnte ovenfor. Det er jo superfint å ha ett album med venner, ett med familien og så videre. Det blir faktisk ikke bedre enn dette!

  Forhåpentligvis kommer disse vakre albumene til å gjør at du faktisk lar bildene som ligger på telefonen, komme ut i fysisk form og inn i et luksuriøst fotoalbum. Dersom ikke disse unike fotoalbumene får deg til å gjøre det, så vet vi ikke hva som kreves, for så lekre er de!