Albumark / Fotolommer

(42)

Lenger ned her finner du albumblad og fotolommer av forskjellige slag. Velg det som passer dine idéer best – våre produkter skal brukes i kreativt øyemed. Det er bare for deg å velge ut rett størrelse og rett farge og sette i gang med å lage et nydelig minne til deg og dine nærmeste.

Albumarkenes farge
Passende bildestørrelse
Maksimalt antall bilder
Størrelse albumark (BxH)
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Albumarkenes farge
  • Passende bildestørrelse
  • Maksimalt antall bilder
  • Størrelse albumark (BxH)
  • Pris
  • Butikk
  Viser 42 produkter
  Viser 42 produkter

  Albumark og fotolommer for ringpermer

  Har du planer om å lage et unikt familiealbum, eller funderer du på å gi bort et personlig album i presang til noen du bryr deg om? Her finner du flere ulike typer fotolommer og albumark til å iverksette planene dine. Vi har fotolommer som passer bilder i flere ulike formater, samt albumark i forskjellige farger. Alt for at du skal kunne finne det du leter etter. Produktene i denne kategorien passer utmerket til ringpermer i standardmål, om ikke annet angis i produktbeskrivelsen.

  Albumark passer perfekt for deg som vil ha litt ekstra plass til notiser og kortere tekster ved bildene. Vi har både vanlige albumark, samt selvklebende albumark. Fotolommene passer deg som vil at det skal gå raskt å fylle albumet. Uansett hvilken størrelse bildene dine har, bør du kunne finne passende fotolommer hos oss. I vårt sortiment finner du til og med lysbilde- og negativlommer. Ta en titt i utvalget vårt, så skal du se at du finner det du leter etter!

  Her finner du alle våre albumark og fotolommer. Alle produktene er tilpasset ringpermer med standardmål, med mindre annet er angitt. I vårt sortiment finner du fotolommer for ulike bildestørrelser, og albumark i flere forskjellige farger. Vi har noe for alle, og håper du vil finne det du leter etter blant våre produkter. I denne kategorien har vi også samlet lommer for lysbilder og negativer. Søk videre og finn det du leter etter hos oss!