Laster, vennligst vent...

Rammer og fotorammer

Hos oss finner du et fantastisk utvalg av ulike typer fotorammer. Totalt har vi over 4500 flotte rammer, og kan dermed tilby noe for enhver smak. Rammene kommer i forskjellige stiler, farger og størrelser, hvilket gir deg muligheten til å finne en ramme som passer nettopp deg. Ved hjelp av en vakker ramme kan du enkelt henge opp bildene dine på veggen eller plassere dem i bokhyllen.

Viser 1 - 60 av 5185 produkter
Vis lagerstatus web ordre
Vis lagerstatus i din lokale butikk:
Oslo - Torshovgata 15    
Viser 1 - 60 av 5185 produkter

Leter du etter nye fotorammer eller rammer?

Leter du etter nye, fine bilderammer? Da har du funnet rett sted. Hos oss finner du nemlig et av Norges største utvalg av fotorammer! Uansett hvilken type ramme du er ute etter er sjansen stor for at du finner den hos oss. Vi har rammer i alle tenkelige størrelser, farger og design, hvilket gjør det mulig for alle våre kunder å finne noe som faller i smak. Målene som står angitt for rammene refererer til hvor store bilder som får plass i dem, det vil si bildemålet.

Takket være vårt brede sortiment har vi muligheten til å tilby våre kunder et stort antall rammer i meget stor variasjon. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Ved å klikke på en ramme du liker kan du lese mer om dens egenskaper.

Fotorammer er perfekte innredningsdetaljer, og med en samling fine rammer i ulike størrelser og farger kan du lage en virkelig flott og personlig fotovegg med de aller beste bildene dine. Det trenger ikke å være dyrt å lage en fin fotovegg. Hos oss finner du et stort antall rimelige rammer i stilrene modeller. Når du lager en fotovegg er det bildene som skal stå i fokus, og med en vakker innramming løfter du frem det lille ekstra ut av dem. 

Det spiller ingen rolle om du leter etter en liten miniramme til nøkkelringen eller en stor ramme til bryllupsbildet eller familiebildet. Hos oss finner du alt du leter etter. Mange av våre fotorammer passer dessuten utmerket som gaver, da vi har rammer i flere ulike tema, som for eksempel babyrammer, bryllupsrammer og reiserammer. Ta deg tid til å bla deg gjennom vårt brede sortiment og finn den rammen du leter etter. Om du vet hva du leter etter kan du gjøre det lettere for deg selv ved å klikke deg inn på en av våre underkategorier. På den måten får du bare opp den typen ramme du er ute etter. Vi håper du vil finne rammen din hos oss!

Frakt kun 69,-
med Bring servicepakke

Rask levering
Bestillinger innen kl 13
sendes samme dag

Fraktfritt*
Ved kjp over 599,-

Personlig service
Ring 81 50 34 35