Speil med belysning

(122)

Her finner du et stort utvalg av speil med innebygd belysning i mange størrelser, stiler og former. Velg et speil som passer ditt hjem - enten det er beregnet på badet, gangen eller toalettbordet.

Størrelse
Farge
Materiale
Farge på speilglasset
Fargetemperatur
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Størrelse
  • Farge
  • Materiale
  • Farge på speilglasset
  • Vekt
   [g]
  • Fargetemperatur
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 122 produkter
  -36%
  KAILA Speil Corners III LED 76x107 cm

  KAILA Speil Corners III LED 76x107 cm

  41 in stock online
  Manufacturer: KAILA
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51057016 in admin

  Speil med LED-belysning som kan dimmes

  3499.90 ,- 5499.90 ,-
  Viser 1 - 100 av 122 produkter

  Speil med belysning

  Liker du også følelsen av å få litt av hvert i ett og samme produkt? Da hører du sannsynligvis til den kategorien mennesker som synes at speil med belysning er koselig. Det synes vi også, og tilbyr derfor denne typen speil i ulik utforming for at du skal kunne finne en variant å trives med. Ta en titt på sortimentet vårt, og velg ut det som passer deg og akkurat din smak best!

  Denne typen speil er både pene og praktiske, og det beste er at de passer inn i så mange ulike rom! Det er sikkert mange av dere som tenker på de gamle speilene med glødelamper rundt speilet som en ramme. De moderne versjonene ser ikke akkurat slik ut. I dag er det mer teknologi bak produktene, og belysningen kommer i form av mindre pærer.

  Både lekkert og kult!

  Iblant kommer vi over møbler og interiørdetaljer som ”snakker” til oss, mer enn det andre gjør. Denne typen speil er et godt eksempel på et produkt som man lett kan falle for. Dessuten er det en utrolig kul detalj, som virkelig kan piffe opp ethvert rom! Husk det når du skal velge et speil – du kan jo like godt satse på noe som har det lille ekstra når du likevel skal kjøpe nytt speil, eller hva?

  Man trenger ikke alltid å være så stilren og kjedelig med interiøret sitt. Det kan være utrolig gøy å legge til noen detaljer som skiller seg ut en anelse. Det gjør rommet mer levende, og speil er absolutt en av de tingene som får et rom til å lyse opp litt ekstra. Med riktig speil kan et rom gå fra å være relativt middelmådig til å bli en stor suksess. Det gjelder bare å ta riktige valg!

  Speil med belysning fungerer også utrolig godt dersom man er ute etter et litt mer stilrent design. Det er ganske enkelt en detalj som fungerer overalt. Det gjelder bare å sørge for at man plukker ut et speil som har passende belysning for det rommet man skal plassere det i!

  Speil med belysning gir riktig lys

  Vi nevnte akkurat at man skal velge et speil som har den rette belysningen til riktig rom. Avhengig av hva man skal bruke speilet til, så passer det mer eller mindre bra med et skarpt lys. Det kan være vanskelig å få det helt riktig når man skal velge belysning, noe de fleste av oss sikkert har opplevd. Med et speil som allerede har innebygd belysning slipper man det problemet!

  Nå er det jo ikke en selvfølge at man trives med det lyset som allerede er innebygd i speilet. Derfor er det viktig å finne ut dette før man henger opp speilet og begynner å bruke det. Vi selger speil med LED-belysning, som i tillegg til å gi pent lys også er uten ledninger! Det er jo aldri sjarmerende med mange ledninger som henger ned, ettersom de forstyrrer inntrykket og forringer den estetiske verdien.

  Som alltid er det viktig å tenke på hva det er man trenger speilet til, før man bestemmer seg for hvilket man skal kjøpe. Som du kan se, har vi forskjellige typer speil som passer til ulike behov. Sjekk ut sortimentet vårt og velg deretter ut det speilet, eller de speilene, som både er mest praktiske og de du synes er penest.

  Enkelt å plassere et speil med lys

  Enkelte interiørdetaljer og møbler er lettere å plassere i hjemmet enn andre. Dette gjelder speil generelt, og spesielt denne typen speil som kan henge på veggen. Det er alltid koselig å henge opp speil og bilder på veggen, fordi det gir veggen litt mer liv. Med denne typen speil, som har belysning, blir det skikkelig hjemmekoselig. Dette fordi belysning tilfører enda mer kos!

  Fordi man får både belysning og speil i samme produkt, kan man lettere tilpasse møbleringen i et rom. Hvis man skal ta hensyn til både lamper og speil, er det jo nødvendig med to tomme plasser i rommet. Med et speil som dette trengs det kun en plass på veggen!

  Det er mange som bor trangt i dag, og da er denne typen løsninger meget velkomne. Nå er det selvfølgelig ikke bare personer som bor trangt som kan nyte et speil med innebygd belysning, men det er spesielt praktisk i små hjem. Dersom man har større plass og mange rom, kan man bruke denne typen speil for å fylle en vegg om man ønsker det! Det blir utrolig pent med mer enn ett speil, og det gir en god atmosfære til ethvert rom!

  Tør å prøve noe nytt!

  Denne typen speil finner man ikke hver dag, siden man ser mer av de alminnelige speilene. Det betyr dog ikke at man skal være redd for å prøve ut hvordan det føles med et sånt speil! Man kan godt være litt mer modig og prøve noe nytt i hjemmet nå og da, for ellers blir det lett at man bare kjører på med samme stil hele tiden.

  Dersom man prøver denne typen speil kan det like godt bli startskuddet til en ny og litt mer generøs stil i hjemmet, noe som selvfølgelig er ønskelig, eller hva? Er det ikke sånn at vi alle drømmer om å pynte opp litt hjemme på en måte som vi vanligvis ikke pleier å gjøre? Vi kan alle ha bruk for litt ny inspirasjon når det gjelder interiøret, og et speil med belysning er en perfekt måte å begynne på!

  Ta en titt her hos oss for inspirerende bilder av speil, for hvem vet? Kanskje blir du sugen på å gjøre en liten ommøblering etter at du har sett på de fine speilene vi har her? Det håper i alle fall vi!