Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Ovale passepartouter

Her finner du alle våre ovale passepartouter. Disse passepartoutene passer rektangulære rammer, og har et ovalt innermål som gir bildene dine riktig fine innramminger. Denne typen passepartout passer ekstra bra for portrettbilder som skole- og konfirmasjonsbilder. I vårt sortiment finner du passepartouter i både svart og hvitt, samt i størrelser fra 13x18 cm opptil 30x40 cm. Disse produktene er levert av produsenten Canson, og er både PH-nøytrale og syrefrie, hvilket betyr at de ikke er skadelige for bildene dine.

14 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Passepartouter med oval åpning - et klassisk valg

Den ovale passepartouten passer perfekt til familiens portrettbilder, men også til andre typer bilder, som vakre bryllupsfoto. Med en oval passepartout får du enkelt til det klassiske og stilrene utseendet som løfter frem bildet ditt litt ekstra.

Alle våre passepartouter kommer fra produsenten Canson, og vi kan dermed garantere at de er av høy kvalitet. De er dessuten både PH-nøytrale og syrefrie, hvilket innebærer at de ikke på noen måte er skadelige for bildene dine.

Hos oss finner du klassiske ovale passepartouter i fargene svart og hvitt. Vi har passepartouter i flere ulike standardstørrelser mellom 13x18 cm og 30x40 cm, noe som gir deg store valgmuligheter når du kjøper passepartoutene dine her. Uansett om du er ute etter passepartouter for små eller store bilder, så finner du dem hos oss.

Ta en titt i utvalget over og finn din favoritt. Vi har noe for alle smaker!