Albumpenner

(40)

Vil du gjøre fotoalbumene dine litt mer personlige? Ta din kreative side i bruk og fyll fotoalbumene med tekst til fotografiene dine – det gjør minnene enda mer levende. Våre albumtusjer er enkle å bruke, og de er av høyeste kvalitet.

Vi har albumtusjer i flere forskjellige farger. Hvorfor ikke blande forskjellige farger i samme album? Vil du ha en og samme farge? Det er bare å velge – vi har noe for enhver smak og stil.

Farge
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Pris
  • Butikk
  Viser 40 produkter
  Du sparer -25%

  Pentel K230-MCO - Metallic Blå Albumpenn - 1 mm

  25 in stock online
  2 in Gävle, 1 in Jönköping, 4 in Sundbyberg, 7 in Långholmsgatan, 1 in Östermalm
  Manufacturer: Estancia
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51018508 in admin

  Skrivbar på mørke overflater med vannfast metallicblekk

  59.90 ,- 79.90 ,-
  Viser 40 produkter

  Albumpenner i alle farger

  Her finner du penner som er egnet for bruk i fotoalbum. Disse pennene er helt og holdent syrefrie og kan ikke skade bildene dine på noen måte. I vårt sortiment finner du penner i flere ulike farger, som gjør at du enkelt kan finne dine favorittfarger, eller bare de fargene du vil bruke i albumet ditt. Albumpennen er det perfekte tilbehøret for deg som vil lage et personlig album med tekster og notater.

  Liker du å pusle og være kreativ? Ta sjansen og gjør fotoalbumene dine litt ekstra personlige ved å bruke albumpenner. Med våre albumpenner kan du skrive notiser og tekster ved hvert bilde, samt piffe opp albumsidene med herlige farger. Perfekt for deg som er kreativ eller planlegger å gi bort et fotoalbum i gave.

  Vi har albumpenner i flere ulike farger, hvilket gir deg muligheten til å velge akkurat de fargene du er ute etter. Pennene i vårt sortiment er garantert syrefrie, så du behøver ikke å være redd for at de skal skade bildene dine på noe vis. Disse pennene er nemlig spesielt tilpasset for bruk i fotoalbum. De er enkle å bruke og gir et pent resultat. Alle våre produkter er av god kvalitet, samtidig som de er rimelige. Ta en titt i sortimentet over, og finn albumpennene dine hos oss allerede i dag!