Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Albumpenner

Vil du gjre fotoalbumene dine litt mer personlige? Ta din kreative side i bruk og fyll fotoalbumene med tekst til fotografiene dine det gjr minnene enda mer levende. Vre albumtusjer er enkle bruke, og de er av hyeste kvalitet.

Vi har albumtusjer i flere forskjellige farger. Hvorfor ikke blande forskjellige farger i samme album? Vil du ha en og samme farge? Det er bare velge vi har noe for enhver smak og stil.

23 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Albumpenner i alle farger

Her finner du penner som er egnet for bruk i fotoalbum. Disse pennene er helt og holdent syrefrie og kan ikke skade bildene dine på noen måte. I vårt sortiment finner du penner i flere ulike farger, som gjør at du enkelt kan finne dine favorittfarger, eller bare de fargene du vil bruke i albumet ditt. Albumpennen er det perfekte tilbehøret for deg som vil lage et personlig album med tekster og notater.

Liker du å pusle og være kreativ? Ta sjansen og gjør fotoalbumene dine litt ekstra personlige ved å bruke albumpenner. Med våre albumpenner kan du skrive notiser og tekster ved hvert bilde, samt piffe opp albumsidene med herlige farger. Perfekt for deg som er kreativ eller planlegger å gi bort et fotoalbum i gave.

Vi har albumpenner i flere ulike farger, hvilket gir deg muligheten til å velge akkurat de fargene du er ute etter. Pennene i vårt sortiment er garantert syrefrie, så du behøver ikke å være redd for at de skal skade bildene dine på noe vis. Disse pennene er nemlig spesielt tilpasset for bruk i fotoalbum. De er enkle å bruke og gir et pent resultat. Alle våre produkter er av god kvalitet, samtidig som de er rimelige. Ta en titt i sortimentet over, og finn albumpennene dine hos oss allerede i dag!