Bestill dine egen poster

(11)

Har du et favorittmotiv som fortjener å bli til en poster hjemme på veggen? Kanskje et favorittfoto? Kanskje et lite bilde av ungdommens favorittband som du vil ha i større format? Et nydelig bilde av et landskap som gjør deg glad? Noe helt annet? Vi ordner en poster med det motivet du ønsker – alt du trenger å gjøre er å velge motiv og størrelse på posteren.

Bestill din egen poster enkelt og raskt lenger ned her, og få en mer personlig touch hjemme. Hvis det skulle være mer enn ett motiv du vil bestille, er det fort gjort. Vi ordner det akkurat som du vil ha det.

Bildestørrelse
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Bildestørrelse
  • Pris
  • Butikk
  Viser 11 produkter
  Viser 11 produkter

  Design din egen poster og skap et personlig interiør.

  Skap personlige posters med dine egne fotografier, kunstverk eller grafiske motiv! Alt du trenger å gjøre er å følge de enkle instruksjonene under hvert produktalternativ og laste opp bildematerialet ditt i JPG eller PNG. I løpet av noen dager har du din helt egne plansje å pryde hjemmet med!

  Våre plakater trykkes i vårt eget printstudio på et 230 grams premium papir som er FSC-sertifisert og aldersbestandig. Vi har valgt den kraftige tykkelsen og matte overflaten fordi det gir et pent trykk uten refleksjoner og bidrar til høy kvalitet. Våre posters finnes i alle standardstørrelser. Hvis du vil fremkalle foto skal du heller ta en titt her.

  Har du spørsmål vedrørende våre personlige posters? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig service og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.

  Det finnes mengder av fine bilder du kan pynte med hjemme, men aller morsomst blir det selvfølgelig om du kan henge opp dine helt egne motiv. Hva med å for eksempel forvandle et fint svart/hvitt foto av familien til en stor poster som du henger i stua. Eller et vakkert fargesprakende bilde fra ferien som du var så fornøyd med? Har du øye for farger og form har du kanskje til og med designet et helt eget motiv som du gjerne vil dekorere hjemmet ditt med.

  Det eneste du trenger å tenke på når du bestiller en personlig poster fra oss, er at bildet ditt har formatet JPG eller PNG og at det har god kvalitet. Det proffe trykket og premiumpapiret fikser vi! Selvfølgelig varsler vi deg om det skulle vise seg at bildet ditt ikke egner seg for akkurat det format du har valgt.

  Formatene du kan velge mellom er de mest utbredte størrelsene, så du kan være sikker på at de fungerer når du senere skal henge posteren din på veggen eller plassere den i en ramme over et møbel. Selvfølgelig hjelper vi deg med å avgjøre hvilket format du bør velge for et så bra resultat som mulig! En god tommelfingerregel er at bildets proporsjoner er de samme som den ønskede plakaten, men ofte kan vi få til et fint resultat om det ikke er det også.