Ovale fotorammer

(27)

Tidligere var ovale rammer mer populære enn rektangulære og firkantede rammer, da det var mye mer vanlig å ramme inn portretter av for eksempel familiemedlemmer og avdøde slektninger. Den ovale rammen passer derfor ekstra godt hvis du bor i et århundreskiftehus med gamle detaljer som stukkatur, gamle tregulv og imponerende takhøyde.

Farge
Materiale
Bildestørrelse
Veggfeste
Støttefot medfølger
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Bildestørrelse
  • Veggfeste
  • Støttefot medfølger
  • Pris
  • Butikk
  Viser 27 produkter
  Viser 27 produkter

  Ovale rammer for portrettbilder

  Hos oss finner du flere vakre ovale fotorammer som kan anvendes både stående og liggende. De fleste av våre ovale rammer kan også henges på veggen. Med en oval ramme gir du din innredning en klassisk og elegant look. Bla deg ned i vårt sortiment og finn en fotoramme som passer inn hjemme hos deg, eller gi bort et fint bilde i en oval ramme til noen du er glad i.

  Her har vi samlet alle våre ovale rammer. En oval ramme passer utmerket til portrettbilder, men kan også anvendes til mange andre typer bilder. Våre ovale rammer kommer i flere ulike farger, materialer og design, noe vi håper vil gjøre det lettere for deg som er ute etter noe spesielt. Vi har også rammer i flere ulike størrelser i denne kategorien, noe som gjør det mulig for deg å finne akkurat det du leter etter.

  Den ovale rammen har et klassisk og stilrent utseende, og gjør seg like pent stående som liggende. For mer informasjon om de respektive rammene er det bare å klikke på en du liker for å få vite mer om dens egenskaper. For å tilfredsstille alle våre kunder har vi forsøkt sette sammen litt av hvert. I vårt sortiment finner du derfor alt fra enkle, klassiske rammer, til rammer i både moderne og antikk stil.

  Med en oval ramme får dine bilder en vakker innramming som får frem det lille ekstra i bildet. Ovale rammer forbindes ofte med romantikk og eleganse, og passer derfor utmerket i et stilrent hjem fylt av kjærlighet. De passer også perfekt som gave til noen du bryr deg om. Hva er vel bedre enn å få et vakkert, innrammet minne som presang? Ta en nærmere titt, og finn din favoritt!