Bilde med ramme

Vil du ha en forstørrelse med ramme? Våre forstørrelser og fremkallinger av bilder leveres på fotopapir av høyeste kvalitet. Motivene dine vil fremheves på beste måte – for å sørge for at du skal bli 100 % fornøyd med forstørrelsene dine.

Vi gir deg også muligheten til å bestille forstørrelse med ramme, slik at du har alt klart til å henge opp bildet så fort forstørrelsen er klar. Velg mellom flere forskjellige rammer for å finne den som passer motivet ditt aller best. Vi har noe for enhver smak.

Bildestørrelse
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Bildestørrelse
  • Pris
  • Butikk
  Viser 51 produkter
  Viser 51 produkter

  Fremkalle bilder – for å bevare, hylle og huske favorittøyeblikkene dine. 

  Det er alltid en god idé å fremkalle bildene dine i stedet for å la dem ligge på mobilen eller i en annen harddisk. Digitale bilder er fantastiske, men i enkelte tilfeller er det fysiske og analoge å foretrekke. Og fotografier er absolutt et slikt tilfelle. Fysiske fotografier føles mer tilgjengelige, og er i dag også ganske forfriskende ettersom vi tilbringer så mye av tilværelsen i den digitale verdenen.

  Når vi skal velge veggkunst til hjemmene våre, glemmer vi noen ganger de aller kjæreste motivene vi har, nemlig våre egne fotografier! Å bestille en forstørrelse av et kjært foto og ramme det inn på veggen, gjør det både personlig og unikt, akkurat slik som et kunstverk skal være. Samtidig gir det også varme minner og følelser hver gang du ser på det, som en påminnelse om ett av livets favorittøyeblikk. En innrammet forstørrelse er også et godt gavetips til noen andre. En bildeforstørrelse av barnebarna til mormor og morfar, eller kanskje et delt fotominne til en kjær venn, vil garantert bli en høyt verdsatt gave.

  Fotoforstørrelse med ramme – enkelt og praktisk!

  Hvis du leter etter en ekstra fleksibel løsning, tilbyr vi også fotoforstørrelse med ramme, det vil si en komplett levering av forstørrelsen – ferdig innrammet i den rammen du ønsker. Det går raskt og enkelt å bestille: Bare velg den rammen du liker i denne kategorien, klikk på den og last opp bildet du ønsker å forstørre. Velg deretter om du vil ha bildet i liggende eller stående format, og beskjær det slik du ønsker i vårt enkle, digitale verktøy.

  Forstørrelsen din trykkes i vårt fotolaboratorium på førsteklasses fotopapir av høyeste kvalitet, og etter noen dager leveres rammen ferdig montert sammen med forstørrelsen din – enklere enn det blir det ikke!

  Matt eller blankt fotopapir?

  For innramminger anbefaler vi nesten alltid et halvmatt fotopapir. Dette er fordi et blankt fotopapir avgir mange refleksjoner og risikerer å feste seg til glasset på rammen. Et helblankt fotopapir passer derimot utmerket når du skal fremkalle bilder som skal plasseres i fotoalbumet ditt.

  Det halvmatte fotopapiret vi bruker til fotoforstørrelse med ramme – Photo Luster 260 gram – gir bildet ditt vakre farger og kontraster og passer perfekt til alle slags motiver. Dette er et kraftig og aldersbestandig, førsteklasses fotopapir fra velrenommerte Hahnemühle som er verdensledende på fotopapir. Vi har valgt et kraftig fotopapir ettersom det gir bildene dine en genuin og herlig følelse.

  Utvalg av rammer for fotoforstørrelser

  Hvilken ramme du velger til forstørrelsen din er rett og slett et spørsmål om smak og behag. Populære valg for bryllupsbilder er for eksempel gullrammer eller hvite rammer, men du kan like gjerne velge en utsmykket ramme i sølv eller en stilren ramme i svart. Her finnes det ingen regler, så velg det du mener passer best til motivet ditt og stedet der fotoforstørrelsen skal plasseres. I rammeutvalget vårt som vi tilbyr sammen med fotoforstørrelser, finner du garantert noe du liker. Vi har både hvite og svarte rammer, stilige og litt mer luksuriøse rammer, klassiske og trendy trerammer samt komposittrammer – så her er det bare å velge og vrake.

  Bestill forstørrelse med ramme

  Som tidligere nevnt er det enkelt å bestille. Bare ta en titt i rammeutvalget vårt ovenfor og finn din favoritt. Last deretter opp bildet ditt og gjør de justeringene du ønsker – og bestill! Etter noen få dager får du en komplett ramme med forstørrelsen din som du kan henge opp på veggen hjemme.