Bildehyller

(56)

Synes du det er vanskelig å finne den perfekte plassen til bildene dine? Skaff deg en bildehylle, så kan du enkelt bytte plass på bildene når du er lei av plasseringen.

Våre bildehyller eller bildelister fås i hvitt, svart og trefarget. Velg mellom et bredt utvalg av lengder mellom 50 og 150 cm.

Vær gjerne litt vågal når du velger bilder til bildelisten, for eksempel ved å velge bilder i forskjellige størrelser.

Farge
Materiale
Lengde
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Lengde
  • Pris
  • Butikk
  Viser 56 produkter
  -36%
  KAILA Bildehylle Svart 70 cm

  KAILA Bildehylle Svart 70 cm

  209 in stock online
  1 in Folkungagatan
  Manufacturer: KAILA
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51044754 in admin

  Svart bildehylle i stilrent design – fra svenske KAILA

  179 ,- 280 ,-
  Viser 56 produkter

  Endre veggen enkelt med en bildehylle

  Her finner du våre fine bildehyller og bildelister i farger som nesten alltid passer. Hva sier du for eksempel til en hvit bildehylle til en hvit vegg, en svart til en svart vegg eller en sølvfarget for å matche rammene, lysestaker og andre innredningsdetaljer i sølv? I tillegg til rene og enkle varianter finner du varianter med tekst og ulik profil.

  Den som oppfant bildehyllen hadde virkelig øye for fine og enkle saker. Det beste med den ofte brukte hyllen er at du slipper å ta frem verktøy og skruer når du vil bytte et bilde eller en dekorasjon. Lett som en plett endrer du veggen gjennom å kun bytte ut farger på motiv og rammer! Et tips er å la listen smelte inn i veggens farge for et fint og litt svevende inntrykk.

  Hvit bildelist på barnerommet

  I dette barnerommet har vi valgt hvite bildelister på en hvit vegg og i stedet latt bilder, perler og girlander stå for fargene.

  Hvilken størrelse skal du da velge på din bildehylle?

  Generelt blir det fint med flere kortere bildelister plassert ovenfor hverandre om du vil ha de på en smalere vegg. Vil du fylle en bred vegg kan du enten kjøre på med like brede hyller eller til og med henge flere like hyller rett etter hverandre for en ekstra bredde. Velg om du vil ha et nivå eller flere. Du kan også gjøre som vi har gjort på bildet med en bred list øverst og en kortere list under. Pass da på å skape balanse gjennom å ha noe annet i tomrommet. Som dy kan se på bildet satt vi en stol og fylte på med noen puter.

  Å montere bildelister

  Bruk alltid riktig type skruer og ekspandere til din vegg. Da kan du være sikker på at din hylle henger stabilt uten å falle ned og gjøre skade. Er veggen laget av gips eller sement? Hvor mange gipsplater består den av? Når du har alt du trenger måler du opp hvor hyllen skal henge og bruker et vater. En liten helling på en rett bildelist kommer til å synes veldig godt, derfor er vateret din beste venn!

  Om du har valgt en bildelist laget av tre kan du enkelt skjule opphenget ved å bruke skruer med senket hode. Har du derimot en tynnere hylle laget av metall kommer skruen mer eller mindre til å syntes. Derfor blir det finest om skruen går i samme farge som hyllen. En annen viktig ting å tenke på med bildelist i metall er at skruen må dekke hullet med god margin, eller er lett at den blir ustødig.

  Ikke bare til bilder

  Det er naturligvis lett å tenke at en bildehylle er til for nettopp bilder, noe som framkommer av navnet. Og javisst der det den opprinnelige tanken. Men en bildehylle kan brukes til så veldig mye mer.

  På bildet har vi benyttet oss av perleplater og girlandere – noe som passer veldig godt i et barnerom, der det gjerne kan være litt barnslig og lekent. Har du i stedet bildehyllen på ditt eget soverom eller kanskje i stuen, antar vi at du vil holde en litt strammere innredningsstil.

  En bildehylle kan med fordel brukes for å sette bøker på – kanskje favorittkokeboken din eller en bok om kunst. Hovedsaken i dette tilfellet er at boken har en tiltalende forside som tåler å vises fram.

  Små telysestaker kan settes på hyllen. OBS! Sørg da for at hyllen henger fritt, at det ikke er noe annet rett over, eller at det er andre ting i nærheten som kan ta fyr. Det er vakkert og stemingsfullt med lys, men sikkerheten må komme først.

  Små miniblomster passer også godt på en bildehylle. Hvis du vet med deg selv at du kommer til å slurve med vanningen – hvorfor ikke skaffe noen små kunstige blomster til å pryde bildehyllen med?