Sker, vennligst vent...

Passepartouter
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 831 produkter
Viser 1 - 60 av 831 produkter

Vi har en passepartout til alle anledninger!

Passepartouter er det perfekte alternativet for deg som vil gi bildene dine det lille ekstra. De passer utmerket til bilder av spesielle øyeblikk som bryllupsbilder, skolefoto, familiefoto osv. Passepartouter er også perfekte når du vil lage flotte fotocollager som du gjerne vil gi bort i gave til noen du er glad i. Egentlig kan en vel si at passepartouter passer alle typer bilder som du vil skal synes litt ekstra. De gir dine bilder en elegant og smakfull innramming.

Hos oss finner du et variert utvalg passepartouter i flere ulike modeller. Vi har passepartouter som er tilpasset både enkeltbilder og collager. Vi har også rektangulære og ovale modeller.

Våre passepartouter får du i hvitt, svart og mange andre farger. Som standard har de fleste en hvit kjerne, men vi har også passepartouter med svart kjerne. Med kjerne mener vi den tynne skårne kanten som ligger innerst mot bildet. I vårt sortiment finner du passepartouter i standardstørrelser fra 10x15 cm til 70x100 cm. Hos oss skal alle kunne finne det de leter eter. Skulle du tross alt ikke finne det du vil ha i vårt sortiment, er det mulig å spesialbestille dine passepartouter.

Alle passepartouter i vårt sortiment er PH-nøytrale og syrefrie, noe som innebærer at de ikke kan skade dine bilder på noen måte. Vi bryr oss om dine bilders kvalitet, og tilbyr derfor kun de beste produktene. Ta en titt i vårt sortiment over, så skal du se at du finner det det du leter etter! Hos oss finnes noe for enhver smak.