Gullspeil

(113)

Gullspeil er en interiørdetalj som løfter ethvert hjem. Vårt utvalg inkluderer alt fra stilrene varianter til mer retroinspirerte og kitschy varianter – for å sørge for at du skal kunne finne akkurat rett gullspeil til hjemmet ditt.

Vil du ha et lite gullspeil? Et mellomstort? Kanskje et skikkelig stort et? Du finner alle størrelser her hos oss – ta en titt lenger ned på siden og velg din favoritt.

Størrelse
Farge
Materiale
Farge på speilglasset
Kantbearbeiding
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Størrelse
  • Farge
  • Materiale
  • Farge på speilglasset
  • Kantbearbeiding
  • Vekt
   [g]
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 113 produkter
  Viser 1 - 100 av 113 produkter

  Gullspeil – en flott interiørdetalj

  Lekkert gullspeil

  Speil er en utrolig fin interiørdetalj, som kan løfte hjemmet til uante høyder på et blunk! Med riktig speil i riktig rom blir det øyeblikkelig mye flottere, og dessuten kan du lett skape illusjoner i et rom med hjelp av et speil. Våre gullspeil passer inn i alle hjem, uansett om du er ute etter noe mer stilrent eller noe som går mer mot kitsch.

  Det er gøy å lage en kontrast i et ellers stilrent hjem med et morsomt gullspeil. Uansett hvilken stil du er ute etter, finner du det her hos oss! Du kan med andre ord finne både enklere og mer prangende modeller. Det er helt opp til deg!

  Bland speil og rammer

  Gullspeil er perfekt å matche med gullrammer. Fordi vi også selger rammer, kan du kjøpe begge deler her hos oss. Det blir utrolig vakkert med ulike gulldetaljer på en og samme vegg. Det blir også pent med gullspeil og gullrammer i et helt rom og på flere ulike vegger. Prøv da vel, så får du se hvor fint det blir!

  Når det kommer til gulldetaljer generelt og gullspeil spesielt, passer de på enhver vegg. Hvis du har mye hvitt hjemme er det utrolig flott med noe i gull, og hvis du har mer farger, passer det også svært godt inn.

  Du kan enkelt flytte rundt på interiørdetaljer som speil. Hvis du ikke liker speilet du har kjøpt der du hadde tenkt å plasser det, passer det garantert et annet sted! Et smart trekk er å prøve deg fram litt, og flytte rundt på ulike interiørdetaljer. Da kan du fornye innredningen raskt og enkelt!

  Å bevege seg utenfor komfortsonen

  Tilhører du de som tenker mye i svart og hvitt når det kommer til interiør? Da har vi et tips til deg, og det er å våge deg utenfor komfortsonen din. Det kan du gjøre med et av våre gullspeil, sølvspeil eller morsomme posters. Det blir så mye morsommere hjemme når det skjer litt i forhold til farge og form. Vi er glade over å kunne tilby deg nettopp det!

  Kjør på med en moderne variant, eller prøv en som gir litt mer vintage-følelse. Uansett hvilken du velger, kommer det garantert til å bli stilig hjemme hvis du kjøper et av våre lekre speil. Det er bare å kjøre på og velge akkurat det som passer nettopp deg og hjemmet ditt best!