Babyalbum – Klistre selv

(44)

Har du mange fine babybilder du trenger et fint fotoalbum til? Vi har en mengde forskjellige babyalbum der du selv klistrer inn bildene – for å sørge for at du skal finne det som passer akkurat deg, dine bilder og din baby.

Velg fra utvalget lenger ned på siden – blir det et klassisk søtt babyalbum? Velger du kanskje et i litt tøffere design? Stilrent og fresht? Det er opp til deg.

Albumfarge
Antall sider
Skrivefelt ved hvert bilde
Albumarkenes farge
Størrelse albumark (BxH)
Yttermål (Bredde x høyde x ev. dybde)
Syrefritt papir
Beskyttende pergamynblad
Bildestørrelse på albumfronten
Permens materiale
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Albumfarge
  • Antall sider
  • Skrivefelt ved hvert bilde
  • Albumarkenes farge
  • Størrelse albumark (BxH)
  • Yttermål (Bredde x høyde x ...
  • Syrefritt papir
  • Beskyttende pergamynblad
  • Bildestørrelse på albumfronten
  • Permens materiale
  • Pris
  • Butikk
  Viser 44 produkter
  -34%
  Welcome Babyalbum Grønn - 28x30,5 cm (50 Hvite sider / 25 ark)

  Welcome Babyalbum Grønn - 28x30,5 cm (50 Hvite sider / 25 ark)

  2 in stock online
  Manufacturer: Walther
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51018900 in admin

  Fotoalbum med tomme sider / Størrelse albumark: 25,5x29,7 cm

  329.90 ,- 499.90 ,-
  Viser 44 produkter

  Babyalbum - Lime inn selv

  Her finner du alle våre babyalbum der du kan lime inn bildene selv. Disse albumene passer utmerket til den kreative forelderen som liker å pusle og skape sine egne album. I disse fotoalbumene har du dessuten god plass til å føre inn egne notater og morsomme sitater til bildene. Våre album finnes i flere ulike størrelser, farger og designer og vi håper du finner noe du liker!

  Hos oss finner du et fint utvalg av søte babyalbum der du kan lime inn bildene selv. Vi har alt fra stilrene hvite album med sjarmerende detaljer til herlige fargeglade album i blått og rosa. Albumene varierer også i antall sider &- 40, 50, 60 eller 70 sider i enten hvitt eller kremfarge. Uansett hva du er ute etter vil vi at du skal kunne finne det hos oss.

  Et album der du kan lime inn bildene dine selv passer perfekt som en gave til den kreative forelderen. Det å kunne skape sine egne små fotocollager er blant det morsomste som finnes. Spesielt når barna er små og man ikke kan få nok av å ta bilder av dem og dokumentere hvert eneste lille øyeblikk i deres liv. Når barna er små skjer det veldig mye. De vokser hele tiden, lærer seg å krabbe, sitte og gå og får sin aller første tann. Det å dokumentere alle disse nye begivenhetene gjennom å ta bilder er gull verdt. Både du og barnet ditt kommer til å være glade over det i framtiden når dere kan se tilbake på alt som har skjedd.

  I vårt utvalg har vi samlet sammen flere herlige album i ulike stiler, farger og størrelser slik at det blir enklere for deg å finne et album som faller i smak. Om du liker å pusle og være kreativ så er disse albumene perfekte for deg. De kan også gis bort i dåpsgave, eller hvorfor ikke som bursdagsgave? Bla opp og sjekk ut våre fotoalbum, så skal du nok se at du finner et som passer perfekt til akkurat dine babybilder!