Søker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Posterklyper

Lenger ned her har vi samlet våre posterklyper som kommer i flere forskjellige farger og størrelser. Velg en variant som matcher dine motiv på best mulig måte – det er viktigere enn hva man kan tro med denne typen detaljer.

Blir det posterklyper i gull? Kanskje er det svarte valget faller på? Velg fra sortimentet lenger ned og bestill din favoritt.

7 Produkter

Posterklemmer

Posterklemmer er ikke bare en fin og stilren måte å henge opp plakatene dine på, det er også veldig praktisk og prisvennlig. Det er ikke alltid man føler at det er behov for en ramme for at motivet skal ”poppe ut”. Tvert imot kan det være slik at en ramme tar bort sjarmen med noen motiv.

Det er enkelt å kjenne etter hvilke posters som passer med posterklemmer, og hvilke som passer med rammer. Er du usikker, er det fort gjort å teste det ut hjemme for å se hvilke som passer med hva.

Ulike stiler og ulike farger

Selv om det er slik at posterklemmer lar motivet snakke sitt tydelige språk, så er det også slik at det er kult å finne riktig stil og farge. Selv små detaljer i innredningen er jo viktige, så tenk på det når du velger posterklemmer – det finnes noe for enhver smak i utvalget vårt.

Du er kanskje interessert i større posterklemmer i gull? Kanskje en mindre variant i svart? Det er opp til deg å bestemme – det er bare du som vet hva som passer i akkurat ditt hjem.

Størrelse på posterklemmer

Avhengig av hva du liker, og avhengig av størrelsen på posteren din, så passer noen posterklemmer bedre enn andre. Dette kan man enkelt finne ut av på egen hånd. Det er bare å ta en titt på hvilke størrelser vi har, og deretter måle hjemme for å se hvilken størrelse man synes blir finest.

Det kan være en kul interiørdetalj med store posterklemmer på mindre posters, siden det gir en litt kul og trendy touch. Man behøver ikke alltid ta utgangspunkt i plakaten og deretter finne passende posterklemmer, men kan like gjerne ta utgangspunkt i en posterklemme man synes er ekstra fin, og finne en passende poster.

Enkel og pen opphenging

Med posterklemmer får man både enkel og pen opphenging i ett. Det kan jo ikke bli bedre – ikke rart at det er så populært som det er! Har du ikke prøvd enda? Da er det på tide at du gjør det!

Ikke nok med at de er anvendelige, praktiske og fine å se på – de er også billige. Man kan med andre ord prøve seg fram, da man kan velge varianter som ligger langt under hundrelappen.

Et smart tips er å kjøpe ulike farger og ulike størrelser når man likevel er i gang – da er det enklere å teste hjemme. Hvis man bare kjøper én farge i én størrelse og senere ikke synes at det passer, må man bestille nye. Bestiller man ulike fra starten av, kan man i stedet tilpasse riktige posterklemmer med riktig motiv, raskt og enkelt.

Heng opp alle mulige typer minner

Noen ganger blir vi litt blinde og opphengt i gamle tanker. Når det skjer, så er det vanskelig å komme på morsomme ting å gjøre med innredningen sin, og det er selvfølgelig trist. Vårt tips er å være så åpen og kreativ som mulig – man kan finne på en mengde morsomme ting for å få hjemmet til å bli litt mer spennende. Heng opp både utklipp og fotografier med våre posterklemmer – det blir kjempefint!