Posterklyper

(38)

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr stilig svensk design og kvalitet – til overkommelige priser. Her finner du utvalget deres av stilige posterklyper for trendy og minimalistisk opphengning av posterne og bildene dine. Klypene er laget av metall og er tilgjengelige i en rekke forskjellige størrelser og trendy farger – finn din favoritt nedenfor!

Farge
Materiale
Bredd
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Bredd
  • Pris
  • Butikk
  Viser 38 produkter
  Viser 38 produkter

  Posterklyper fra KAILA

  KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr trendy interiørdetaljer i stilig svensk design til rimelige priser. Designkonseptet deres baserer seg på den klassiske svenske designstilen som preges av minimalisme, eleganse og funksjonalitet – men i en moderne stil. At fleksible og trendy posterklyper er inkludert i utvalget deres, føles derfor nesten som en selvfølge!

  Posterklemmer er ikke bare en fin og stilren måte å henge opp plakatene dine på, det er også veldig praktisk og prisvennlig. Det er ikke alltid man føler at det er behov for en ramme for at motivet skal ”poppe ut”. Tvert imot kan det være slik at en ramme tar bort sjarmen med noen motiv.

  Det er enkelt å kjenne etter hvilke posters som passer med posterklemmer, og hvilke som passer med rammer. Er du usikker, er det fort gjort å teste det ut hjemme for å se hvilke som passer med hva.

  Ulike stiler og ulike farger

  Selv om det er slik at posterklemmer lar motivet snakke sitt tydelige språk, så er det også slik at det er kult å finne riktig stil og farge. Selv små detaljer i innredningen er jo viktige, så tenk på det når du velger posterklemmer – det finnes noe for enhver smak i utvalget vårt.

  Du er kanskje interessert i større posterklemmer i gull? Kanskje en mindre variant i svart? Det er opp til deg å bestemme – det er bare du som vet hva som passer i akkurat ditt hjem.

  Størrelse på posterklemmer

  Avhengig av hva du liker, og avhengig av størrelsen på posteren din, så passer noen posterklemmer bedre enn andre. Dette kan man enkelt finne ut av på egen hånd. Det er bare å ta en titt på hvilke størrelser vi har, og deretter måle hjemme for å se hvilken størrelse man synes blir finest.

  Det kan være en kul interiørdetalj med store posterklemmer på mindre posters, siden det gir en litt kul og trendy touch. Man behøver ikke alltid ta utgangspunkt i plakaten og deretter finne passende posterklemmer, men kan like gjerne ta utgangspunkt i en posterklemme man synes er ekstra fin, og finne en passende poster.

  Enkel og pen opphenging

  Med posterklemmer får man både enkel og pen opphenging i ett. Det kan jo ikke bli bedre – ikke rart at det er så populært som det er! Har du ikke prøvd enda? Da er det på tide at du gjør det!

  Ikke nok med at de er anvendelige, praktiske og fine å se på – de er også billige. Man kan med andre ord prøve seg fram, da man kan velge varianter som ligger langt under hundrelappen.

  Et smart tips er å kjøpe ulike farger og ulike størrelser når man likevel er i gang – da er det enklere å teste hjemme. Hvis man bare kjøper én farge i én størrelse og senere ikke synes at det passer, må man bestille nye. Bestiller man ulike fra starten av, kan man i stedet tilpasse riktige posterklemmer med riktig motiv, raskt og enkelt.

  Heng opp alle mulige typer minner

  Noen ganger blir vi litt blinde og opphengt i gamle tanker. Når det skjer, så er det vanskelig å komme på morsomme ting å gjøre med innredningen sin, og det er selvfølgelig trist. Vårt tips er å være så åpen og kreativ som mulig – man kan finne på en mengde morsomme ting for å få hjemmet til å bli litt mer spennende. Heng opp både utklipp og fotografier med våre posterklemmer – det blir kjempefint!