Lag ditt eget lerretsbilde

(37)

Her bestiller du raskt og enkelt canvasbilder i høy kvalitet. Alle bilder leveres ferdig-monterte på kilerammer, klare til å henges opp.

Det skyggesatte partiet er det som havner på siden av eller bak canvasbildet.

Bildestørrelse
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Bildestørrelse
  • Pris
  • Butikk
  Viser 37 produkter
  Viser 37 produkter

  Lerretsbilde

  Når du vil ha noe litt utenom det vanlige i hjemmet ditt, så er et lerretsbilde du har laget selv, noe av det kuleste du kan finne på. Det beste er at det blir ferdig på et øyeblikk når du velger å lage det her hos oss.

  For å lage din egentrykte lerretsduk er det bare å velge og vrake blant favorittbildene dine og sende inn det du velger. Du har kanskje flere enn ett favorittbilde? Da er det bare å sende inn flere, så ordner vi alle de lerretstrykkene du vil ha.

  Passer både hjemme og som gave

  Man trenger ikke nødvendigvis å henge opp lerretsbildet hjemme hos seg selv, det passer like fint som gave. Siden du kan velge helt fritt hvilket trykk du vil ha, kan du lage virkelig morsomme og personlige gaver!

  Har du et passende foto som kan bli en kul gave? Et foto som det passer å henge opp hjemme? Kanskje du har et bilde som er en virkelig favoritt, og som du vil trykke opp både til deg selv og som gave? Det er helt opp til deg å avgjøre hvordan du vil ha det – vi tilbyr mange forskjellige størrelser så du kan få det akkurat som du vil!

  Mellomstort, stort eller lite lerretsbilde?

  Hvilken størrelse som passer, kommer an på hva slags type trykk man velger – noen trykk blir finest på en liten lerretsduk, f.eks. 30x40 cm. Andre trykk passer perfekt i en størrelse som 70x100 cm. Det finnes også selvfølgelig trykk som passer aller best som et lite lerretsbilde i kvadratisk form, som 20x20 cm.

  Det er morsomt å ha flere ulike lerretsbilder i samme størrelse sammen på en og samme vegg, men det er også fint å plassere et stort bilde pluss flere mindre bilder sammen.

  Hva som passer i ulike rom, varierer litt, så man kan godt mikse litt slik at forskjellige steder i hjemmet har flere eller færre bilder på en og samme vegg.

  Fint med eller uten ramme

  Når det kommer til bilder, enten det dreier seg om lerretsbilder med dine egne trykk, posters eller noe annet, er det morsomt med rammer. I noen tilfeller er det også fint uten ramme.

  Hva som passer, er litt forskjellig, og hvert trykk fortjener sin egen stil. Vi synes det er morsomt å blande fritt, men det er selvfølgelig også fint å satse på en spesiell stil som man har i hele rommet/hjemmet.

  Ikke vær redd for å teste nye ting i innredningen, men la fantasien flomme! Vi har mye å tilby, og det er lett å finne det man vil ha her hos oss. At du også kan velge et trykk helt fritt, som vi deretter trykker på lerretsbilder, gjør at det ikke er noen grenser for hva du kan finne på hjemme!

  Fint med familiefotografier på lerretsbilde

  Et veldig godt tips som vi vil dele, er at det er superfint å lage egne lerretsbilder med familiefotografier. Det er for eksempel morsomt med bryllupsfotografier, babybilder og lignende på et lerretsbilde i stedet for bare å ha det trykket på en poster eller som et forstørret fotografi.

  Det eneste du trenger å gjøre, er å velge ut det bildet eller de bildene som du vil bruke til lerretsbildet ditt, velge størrelse og plassere samt beskjære bildet. Det er bare disse små stegene du må gjennom, og deretter er det klart!