6 tips til personlige gaver til gudforelder eller fadder

Har du en gudforelder eller fadder du har kjær, som du vil finne en ordentlig fin gave til? Personlige gaver er alltid godt tatt i mot, ettersom de viser at man har tenkt og anstrengt seg litt ekstra for denne viktige personen. Her får du 6 tips til personlige gaver til gudforelder eller fadder!

1. Plakater med kloke visdomsord

Kanskje har du gjennom årene fått så mange gode råd av din gudforelder at du gjerne vil gi noen tilbake? Hva passer da bedre enn en plakat til å henge på veggen, som en vedvarende påminnelse om visdomsordene – og deg!

Plakater med artige sitater - tekstpostereFra venstre: 1. Never Go To Bed Angry rosa // 2. Love and coffee  

2. Det diskré hintet

Vil du kanskje heller gi en gudforelder eller fadder et ”diskré” hint om bursdagen din? Si det med en plakat!

Plakat med sitat - tekstpostereFra venstre: 1. I need more shoes // 2. Take me to New York

3. Et fotoalbum

Om du og fadderen eller gudforeldren din har mange fine minner sammen som har blitt foreviget i bilder, kan du kanskje sette sammen et fotoalbum? Å sette sammen et fotoalbum som en gave kan ta litt tid, men den tiden og kjærligheten som ligger i det arbeidet pleier å gjøre dette til en dypt verdsatt gave.

Pene fotoalbum - Coffee Table BooksPå bildet: Good Times (S) – A Coffee Table Photo Album // A Walk Down Memory Lane - A Coffee Table Photo Album

4. Et innrammet foto

Kanskje har du ikke nok bilder til å fylle et helt fotoalbum, men et fint bilde i en pen ramme går rett til topps på listen over gode gaver. Vi har rammer i alle mulige størrelser, farger og materialer – velg en klassisk ramme, eller gjør noe eget som reflekterer den du skal gi gaven til. VI kan også hjelpe deg med å forstørre bilder, om du skulle trenge det.

Ramme i eik, hvit ramme, grønn ramme

5. Kjærlighet på veggen

Vis gode følelser med en plakat! Med disse personlige posterne tilegnet gudforelder eller fadder kan du legge ved ditt eget navn i hilsenen. Personlig og nært – akkurat som en gave til en høyt verdsatt gudforelder eller fadder skal være.

Gave til gudforelder - personlige postereFrån vänster: 1. Gudfar // 2. Gudmor

6. Mer kjærlighet på veggen

Personlig kan også innebære å finne et motiv som du vet at gudforeldren din liker; kanskje en søt ugle, kanskje en fargerik elefant, eller kanskje noe helt annet. Dette, i kombinasjon med noen søte ord for å vise gudforeldren hva de betyr for deg, gjør dette til en garantert suksess!

Plakater med dyr - postere med tekstFra venstre: 1. Owl Always Love You // 2. I love you a TON