Fotorammer – collage

Det er mulig å lage en bildecollage i en vanlig ramme, men det kan være litt tungvint. Derfor finnes det ferdige fotorammer for collager – såkalte collagerammer – slik at du enkelt og greit kan lage en collage av de flotte fotominnene dine.

Collagerammer er veldig praktiske når du har mange bilder og har vanskelig for å velge bare ett bilde som skal settes inn i en tradisjonell ramme med et enkelt motiv. Det er også en veldig fin og personlig interiørdetalj som kan henges opp på veggen hjemme.

Collagerammer brukes ofte til for eksempel familiebilder eller bilder som hører sammen på en eller annen måte – for eksempel fra en reise eller en spesiell anledning.

Unikt og kreativt

Når du lager en fotocollage, får du muligheten til å hente frem den kreative siden din. Litt som når du lager en scrapbook, men til veggen. Vi kjenner alle til de gode følelsene som skyller over oss idet vi ser bilder fra de beste øyeblikkene i livet vårt. Det å komponere en fotofortelling fra livet ditt kan være nesten like gledesfylt som å se sluttresultatet når den henges opp på veggen.

Ettersom det er du som laget fotocollagen med dine egne bilder, blir veggkunsten også helt unik, og fremfor alt personlig.

Tips: collageramme som gave 

En gave i form av en collageramme fylt med for eksempel delte minner fra ferieturen med kompisen, eller bilder av barnebarna til bestemor og bestefar, vil garantert bli satt pris på! En hyggelig gave som kan henges opp på veggen hjemme og som vekker herlige minner hos mottakeren, hver gang han eller hun ser på den.

Collageramme i rustikk stil med tre bilder av en familie utendørs

En collage av collagerammer! 

Collagerammer kommer i mange forskjellige utforminger. Alt fra svarte og stilrene til hjerteformede og detaljerte collagerammer. Det finnes også collagerammer med plass til alt fra to – til over 30 bilder. Her har du en fantastisk collage med collagerammer fra utvalget vårt.

Ulike collagerammer med familiebilder – fotorammer til collage

Her finner du hele utvalget vårt av collagerammer!