Gi en hyllest til kunsten med en Frida Kahlo-poster

Frida Kahlo – en viktig del av kunsthistorien, kan nå bli veggkunst i hjemmet ditt.

Fargesterk. Kunstnerisk geni. Feministisk ikon. Frida Kahlo har fått mange titler og er, med sine mange selvportretter, utvilsomt en viktig del av kunsthistorien. Nå kan du hylle denne meksikanske artisten ved å henge opp en Frida Kahlo-poster på veggen hjemme.

I utvalget vårt finner du følgende postere med Frida Kahlo som motiv – både i kvadratiske formater og med frodige, grønne farger.

To Frida Kahlo-postere i grønne fargerTil venstre: Frida Kahlo Plakat // Til høyre: KAHLO Plakat

Frida Kahlo-posteren til venstre er utformet av designeren Christina Heitmann, og vi trykker den i vårt eget trykkeri på 230 grams kvalitetspapir som er både FSC-sertifisert og aldersbestandig. Den solide tykkelsen og matte overflaten gir posteren en følelse av kvalitet og et pent trykk uten refleksjoner. Frida Kahlo-posteren til høyre er laget av designeren Gabriella Roberg, og også denne posteren er trykket i vårt eget trykkeri med samme type kvalitetspapir.

Hvem var Frida Kahlo?

Frida Kahlo var en meksikansk kunstner som ble inspirert av meksikansk populærkunst og er blant annet kjent for sine usminkede selvportretter. I en alder av 18 år var Frida Kahlo involvert i en bussulykke som forårsaket hennes permanente skader og smerter som hun levde med resten av livet. Kunsten hennes gjenspeiler hennes turbulente liv og uttrykker hennes erfaringer med å leve med kronisk smerte.