Gjør hjemmet klart for høsten 2020

Hjemmet har virkelig havnet i fokus de siste månedene. At vi tilbringer mesteparten av tiden vår – både fritiden og arbeidstiden – innenfor hjemmets fire vegger har gjort at mange legger stor vekt på å få det koselig rundt seg.

2020 er det året da vårt hjem virkelig ble vår borg. Den skremmende virkeligheten utenfor har gjort at vi mer enn noen gang trenger et hjem der vi får oppleve trygghet og harmoni. Som en stor, varm favn å krype opp i når det blåser opp til storm. Dette gjenspeiles unektelig i trendene for høsten 2020. Her er noen av dem!

Myke former og deilige materialer

Høsten 2020 setter vi de rette linjene og kantete formene på pause. Det harde byttes ut mot det snille og omfavnende myke. Runde og bølgende former kombineres med «fluffy» og koselige materialer.

Rundt speil i roségull mot grå vegg – dråpeformet speil mot grå veggSpeil i myke former. På bildet til venstre: Speil Premium Rose Gold // På bildet til høyre: Speil Slim Drop Clear

Ønsk 70-tallet velkommen tilbake

Farget glass, keramikk, kordfløyel og duse, jordaktige toner er superhett høsten 2020! Her har du noen postere som gjenspeiler høstens dunkle fargepalett:

Fire postere i høstfarger – gul, mørkerød, brunFra venstre: 1. Girl walks in the dew // 2. Red Leaves // 3. The Offering // 4. Yellow basketball court

Personlig og «uperfekt»

Dette er ikke tiden for kjølig, kaldt og «visningsperfekt». Nå prøver mange å skape et varmt hjem med mange personlige detaljer. Håndverk, arvegods, loppemarkedkupp og andre unike interiørdetaljer får ta plass for å skildre personligheten vår og fortelle en historie. Unikt går foran perfekt, og skavanker er snarere sjarmerende enn forstyrrende. Bevisst forbruk med gjennomtenkte valg og innredning i resirkulerte materialer er naturligvis fortsatt i tiden.

Stort speil i resirkulert teakSpeil Granada Antik i resirkulert teak

Mørke treslag

Mørkt tre forventes å bli moderne høsten 2020. Valnøttfargede rammer blir veldig pene på veggen!

Bildevegg på kontor – mørke trerammer og grønne naturmotiverRammer på bildet: Stilren Valnøtt