Passepartout hvit, hvitere, hvitest – en nyansesammenligning

Du har altså bestemt deg for en hvit passepartout til bildet ditt? Et utmerket valg som utvilsomt vil gi deg en lekker og eksklusiv innramming. Det finnes imidlertid flere nyanser å velge mellom: Er du ute etter en kraftig hvit passepartout, eller en som gir et litt varmere og mykere inntrykk? Her viser vi nyanseforskjellene mellom de ulike hvite passepartoutene våre!

Hvit passepartout er et klassisk og meget populært valg som passer til nesten alle typer motiv, rammer og interiørstiler. Men som du sikkert allerede vet, er det ikke bare en nyanse av hvitt å forholde seg til i interiørsammenheng. Våre passepartouter er intet unntak. Her kan du først og fremst velge mellom tre ulike hvitnyanser, og hvis vi regner med vår kremfargede passepartout, blir det fire.

Vi mottar faktisk en hel del spørsmål om akkurat dette – nyanseforskjellene mellom de hvite passepartoutene våre. Med denne artikkelen ønsker vi derfor å vise forskjellen for deg som lurer på dette.

Våre ulike hvite passepartouter 

1. Passepartout Kritthvit: Vår aller hviteste passepartout. Passer fint når du ønsker en ekstra frisk og eksklusiv innramming.

2. Passepartout Hvit: Vår nest hviteste passepartout. En standard hvitnyanse som alltid blir et sikkert kort – uansett motiv!

3. Passepartout Offwhite: Vår tredje hviteste passepartout, som heller mot krem. Den er ikke like sterkt hvit som de andre to alternativene nevnt ovenfor, og den gir et litt mildere inntrykk. 

4. Passepartout Krem: Dette er en passepartout i en behagelig nyanse som er litt varmere og mer gulaktig i fargen.

Fire ulike nyanser for en hvit passepartoutFra venstre: 1. Kritthvit // 2. Hvit // 3. Offwhite // 4. Krem

Vel, da er du forhåpentligvis litt klokere når du skal velge hvit passepartout – her finner du hele sortimentet!