Puslespillrammer – sett ramme på puslespillet ditt

Føles det lite tilfredsstillende å måtte putte puslespillet tilbake i esken etter at du har brukt flere dager på å pusle det? Hvorfor ikke heller ramme det inn og henge det opp på veggen!

Å legge puslespill er en hobby som øver opp både tålmodighet og fokus. Det kan også være en avslappende aktivitet der man slipper alt og lever i øyeblikket. Men når du har satt sammen et puslespill med 500 eller 1000 brikker, er det jo trist å måtte plukke det sammen og legge det tilbake i esken. Derfor velger mange å ramme inn puslespillet og henge det opp på veggen.

Rammer til puslespill – tykkelse

Du kan bestille rammer som er spesialtilpasset etter størrelsen på puslespillet ditt, men hvis du ikke vil bruke så mye penger på en tilpasset puslespillramme, finnes det flere vanlige rammer som kan passe til tykkelsen på ditt puslespill. Det er imidlertid viktig å finne en tilstrekkelig dyp ramme, og mange vanlige rammer passer dessverre ikke da rommet mellom bakstykket og glasset blir for lite – men det er mulig å finne! Festet som holder bakstykket på plass må i tillegg være fleksibelt nok til at det kan tilpasses tykkelsen. I sortimentet vårt finnes følgende rammeserier som passer til puslespill med tykkelse på cirka 3–4 mm:

New Lifestyle

En stilig ramme med tynn profil som er tilgjengelig i mange forskjellige farger og enda flere størrelser. Velg mellom svart, hvit, rød, gul, grønn, blå, bronse, stål, sølv og gull. New Lifestyle er en av våre mest populære rammeserier!

Bilder i en stilig svart ramme

Nielsen

Disse elegante rammene er laget i Tyskland og er av meget høy kvalitet. Nielsen er tilgjengelig i flere forskjellige design, inkludert blank svart, matt svart, hvit, blank sølv, eik og gull.

Bilder i elegant sølvramme

Galeria

Denne moderne og stilige rammen kommer fra anerkjente Walther og gir motivet ditt (eller puslespillet ditt i dette tilfellet) en elegant innramming. I Galeria-serien finnes det rammer i hvit, svart, rød, sølv, kobber og gull.

Bilder av stilren hvit ramme

Chair

Denne rammen har en dybde på 18 mm, noe som betyr at motivet kommer litt ut fra veggen og skaper en kul 3D-effekt. Rammen har en stilig profil som gjør at puslespillet ditt står i sentrum, og er tilgjengelig i blant annet svart, hvit, sølv og gull.

Bilder i elegant gullramme

Rammer til puslespill – høyde og bredde

Når du har funnet en ramme du liker, kan du deretter velge en størrelse som passer til høyden og bredden på puslespillet ditt. Puslespill med 1000 brikker passer ofte til størrelsen 50x70 cm eller rett under, og kan derfor godt passe inn i en ramme i størrelsen 50x70. Men størrelsen på puslespillet kan imidlertid variere, så sjekk dimensjonene som står oppført på esken til puslespillet før du ser etter en passende ramme.

Hvis du ønsker de nøyaktige dimensjonene, men ikke finner de blant våre standardstørrelser, er det også mulig å spesialtilpasse en ramme i flere av disse seriene.

Let’s puzzle!