Personlig plakat med navn

Et personlig navneskilt er den perfekte gaven eller interiørdetaljen for ethvert hjem og rom. Med et unikt og personlig navneskilt kan du glede både barn og voksne, og du bestemmer selv om motivet skal være av den enklere forhåndsbestemte typen, eller om det skal bestå av navn, stjernetegn, fødselsår osv.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 22 produkter
  Viser 22 produkter

  Lag en personlig navneplakat

  Personlige navneplakater er svært populære i dag og er veldig koselig både å gi bort og få som gave. Den personlige touchen som består av barnets navn, gjør den mer personlig og svært sjarmerende og fin å gi bort.

  Det er helt opp til deg å velge hvilken informasjon som skal med, for alle har ulike smak. Tenk på hvilken farge du vil ha på plakaten, og dermed er alt klart! Siden vi har mange ulike varianter, kan det være smart å ta en titt før man bestemmer seg!

  Uansett hva du ser etter, så kan du finne det her hos oss. Vi har nemlig mange fine, personlige navneplakater å velge mellom! Du kommer med andre ord ikke til å gå tomhendt herfra!

  Kult med samme personlige navneplakat til alle barna!

  Det er utrolig bra at det er så mange forskjellige å velge mellom. Da kan man lettere finne helt riktig variant. Har man for eksempel en stor familie, kan det være kult å gi den samme personlige navneplakaten (med ulik informasjon, naturligvis) til alle de små barna i familien. Det er selvfølgelig utrolig søtt!

  Ved enkelte anledninger kan man velge mellom flere forskjellige farger. Dermed kan alle få samme navneplakat, men i forskjellige farger. Alle har jo ulike navn og så videre, så informasjonen som skiller seg ut, sørger nettopp for at navneplakaten blir personlig.

  Har du vansker med å bestemme deg?

  Synes du det er vanskelig å bestemme deg for hvilken av de personlige navneplakatene du skal kjøpe? Det er du ikke alene om! Det kan ofte være vanskelig å bestemme seg når det finnes så mange gode alternativer, og det er nettopp det vi tilbyr når det kommer til personlige navneplakater.

  Hva vi mener er et godt tips for å bli kvitt denne bekymringen? Først og fremst bør du tenke på barnet og velge en av de personlige navneplakatene som du føler passer best til ham eller henne. Synes du det er viktigere å kjøpe en personlig navneplakat som foreldrene kommer til å like, i og med at barnet er for lite til å vite hvilket design han eller hun liker? Så kjøp en plakat som passer til de voksne eller deres stil.

  Prisvennlig og bra på samme tid

  Å finne flotte gaver til en god pris er alltid viktig. Vi tilbyr mange forskjellige produkter til gode priser. Og med våre produkter kan du alltid være sikker på at du kommer til å bli både glad og fornøyd!

  Prisvennlige og personlige navneplakater er uten tvil en god gave. Hvis du leter etter noe som har en god pris og samtidig er morsomt å få i gave, kan dette være et av de beste alternativene. Sjekk også våre andre produkter, som rammer, posters med mer. Det er utrolig mange kule produkter å finne i sortimentet vårt!

  Det er ikke alltid man føler at man kan få alt man ønsker seg samtidig når man shopper. Enten det er gaver eller ting til seg selv, må man velge mellom kvalitet og pris, men her hos oss får du alltid begge deler i en herlig blanding!

  Perfekt med eller uten dåp

  Det spiller ingen rolle om barnet som får en personlig navneplakat, har blitt døpt, eller om det er en navneseremoni som gjelder. Våre personlige navneplakater passer uansett og er dermed en god gave til absolutt alle!

  Siden det i dag er veldig ulikt hvordan man velger å arrangere dåp, er det bra at denne typen gaver finnes. Dåp eller ikke – det er utrolig flott at alle har mulighet til å kjøpe det samme og finne noe som passer til hvert enkelt barn.

  Ulike størrelser og ulike priser

  Det er litt forskjellig hvordan man velger å gjøre det med størrelser på ting som dette. Det er naturligvis fordi vi alle har så ulik smak. Det er bra at det finnes mange forskjellige størrelser å velge mellom blant personlige navneplakater, siden enkelte vil ha en stor størrelse, mens andre vil ha en mindre variant.

  Både størrelsen og prisen avhenger av hvilken størrelse og variant man velger å kjøpe. Dette kan være en vanskelig beslutning, ettersom man ikke helt sikkert kan vite hvilken størrelse som kan tenkes å passe i et barnerom. Men det er alltid mulig for eksempel å plassere en stor personlig navneplakat på gulvet hvis det er fullt på veggene.

  Det er med andre ord bare å velge den størrelsen man synes er den fineste og hyggeligste!