Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Collagerammer for 20+ bilder

Har du skikkelig mange bilder du vil samle i en collageramme? Da skal du velge en av våre collagerammer til 20 bilder – de passer nemlig perfekt for en flott samling bilder.

En collageramme til 20 bilder tar mye oppmerksomhet, så tenk på hvordan du plasserer den, så dine bilder blir fremhevet på best mulig måte. Ta en titt på utvalget av fotorammer lenger ned og velg den som passer akkurat deg best.

6 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Collagerammer 20+ bilder

Collagerammer er både pent og kult som en interiørdetalj. En fin collageramme med plass til minst 20 bilder med de beste minnene samlet, passer i alle slags rom og på alle slags måter – det er helt enkelt en sånn type ramme som ikke kan bli feil.

Vil du kanskje samle flere bilder fra en ferie i en collageramme? Eller kanskje bryllupsbilder? Babybilder? Er det en kul collage med dine beste venner du trenger en ramme til? Noe helt annet? Det vet bare du. Vi har passende collagerammer for 20+ bilder, uansett hva slags bilder du vil ramme inn.

Hvilken farge?

Akkurat som med all innredning er det slik at det er viktig å komme fram til hvilken farge man vil ha på collagerammen sin. Blir det en svart? Blir det kanskje en hvit i stedet? Det kan være lurt å tenke på at enkelte rammer passer best i all sin enkelhet, siden en enkel ramme gjør at motivene kommer mer fram. Med en ramme som trekker blikkene til seg, kan bildene lett forsvinne.

Også stilen på en collageramme spiller selvfølgelig inn for beslutningen – skal det være et litt «rampete» design, eller skal det være mer enkelt og stilrent? Det avhenger av hva du synes er finest, og av hva som passer best til de bildene du skal ramme inn.

Ramme inn utklipp, postkort med mer!

Av og til kan man kjøre seg litt fast og tenke på at det bare er posters og fotografier som kan henges på veggene. Det er så mye annet som blir fint å ramme inn med en collageramme, enten den er for 20 bilder, flere enn 20 bilder eller for færre bilder.

Når man ser i aviser og magasiner, er det lett å finne fine motiv som man kan klippe ut og ta vare på for å henge opp på veggen. Kanskje er det slik at du liker mote? Da kan en collageramme med plass til 20+ bilder være perfekt. Det blir kjempefint å samle mange motebilder i en og samme collageramme, siden det blir en ramme med et tema.

Størrelse på motivene

Hvilken størrelse har du på de motivene du vil ramme inn? Er det 10x15 cm? Kanskje er det 10x10 cm? Hvis det er slik at de fleste motivene du vil ha i collagerammen din, er i den klassiske fotostørrelsen 10x15 cm, så er det lurt å velge en ramme for denne størrelsen. Kanskje er det også slik at du har noen mindre motiv som du vil ha i samme ramme? Da kan du plassere en fin bakgrunn bak, som en liten bit tapet, innpakningspapir eller lignende. På den måten kan du binde sammen de bildene du vil ha samlet på ett sted.

Personlig touch – det beste for innredningen

Det å våge å gjøre mer med interiøret sitt er enkelt for noen, mens det er vanskeligere for andre. Selv om man er interessert, så kan det være slik at man har vansker med å tenke utenfor boksen, men det kan man lære seg. Det er bare å begynne med å gi småting en personlig touch for så å gå videre til større ting.

Nettopp collagerammer blir en personlig interiørdetalj umiddelbart, siden man kan samle så mange blandede bilder i én ramme. Bare prøv!