Collagerammer for 3 bilder

Med en collageramme 3 bilder kan du ramme inn fotografier eller andre minner ved siden av hverandre på en fin måte. Vi har collagerammer i flere forskjellige varianter, slik at du skal kunne velge den fotorammen som passer akkurat deg best.

Ta deg en nærmere titt på utvalget vårt lenger ned på denne siden for å finne dine favoritter. Kanskje er det slik at du vil ha en stilren ramme som lar motivet være i fokus? Kanskje vil du ha en ramme som tar mer oppmerksomhet? Vi tilbyr alle stiler.

Farge
Materiale
Type glass
Bildeformat
Støttefot medfølger
Rammens yttermål
Veggfeste
Rammens blankhet
Fargenyanse
Størrelsesguide
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Bildeformat
  • Støttefot medfølger
  • Rammens yttermål
  • Veggfeste
  • Rammens blankhet
  • Fargenyanse
  • Størrelsesguide
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 60 av 66 produkter
  Viser 1 - 60 av 66 produkter

  Collagerammer 3 bilder

  Med en collageramme for 3 bilder har man en kjempefin ramme der hvert bilde kommer til sin rett. Jovisst er det vakkert med collagerammer for mange flere bilder også, men når antallet er færre, gir det litt ekstra glans for de fotografiene som er plassert i rammen.

  Våre collagerammer 3 bilder er det perfekte valget enten det er fotografier av barna, bryllupet, husdyret, ferieminner eller venner. Det er helt enkelt en fotoramme som passer til alle typer bilder og for alle anledninger. Hvorfor ikke ha mange ulike sammen i collagerammer på en vegg? Da kan man ha flere ulike temaer sammen i samme rom, og det kan gi veggen et skikkelig løft!

  Collageramme som gave

  En ramme med plass til 3 ulike bilder passer også utmerket som gave. Det kan være litt mye å gi bort en ramme med 20 eller flere bilder, men en ramme med plass til tre fotografier som man har valgt ut, kan bli den perfekte gaven til alle man er glad i.

  Enten man er lysten på fargefotografier, eller om man synes at det er svart hvitt som bør gjelde, så har vi flotte rammer som passer i ulike farger. Du kan velge mellom collagerammer i sølv, hvitt, trefarge, svart, med røde detaljer med mer – du kan lett finne den rammen som passer akkurat dine bilder aller best!

  Å få en collageramme med mange fine fotografier av noen man liker, er veldig hyggelig for alle. Man trenger ikke bare å gi det til foreldre og besteforeldre, men kan også gi det bort til venner og søsken med mer. Hvorfor skal ikke for eksempel faddere eller gudforeldre ha en fotocollage av den lille babyen din?

  Plassering av collageramme 3 bilder

  Akkurat som med andre interiørdetaljer kan det være litt vanskelig å avgjøre hvor man skal plassere en ny ramme. Ofte har man tenkt ut en egnet plass, men av og til kjøper man ramme og rammer inn fotocollage før man har valgt ut hvor den skal plasseres. Det som er så bra, er at en collageramme passer overalt, så det er enkelt bare å henge den opp i hvilket som helst rom.

  Ulike temaer er gøy

  Det er ikke bare det temaet man utformer selv, med de fotografiene man velger, som skaper et tema. Det handler også om måten man kan velge en collageramme på, som passer ekstra fint til jul, til en som er rock- og gitarinteressert, til valentinsdagen og så videre. Det er gøy å ta det et steg lenger og virkelig gi bort fotografier som er litt mer enn bare fotografier.

  Vi har også collagerammer for 3 bilder som er perfekte for kontoret dersom man vil ha familien med seg på skrivebordet. Det er aldri feil å ha en collage av familien sin med seg hver dag, eller hva? Er man flere eller færre i familien, er det bare å velge en annen type ramme som passer.