Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Collagerammer for 4 bilder

Er du ute etter en fin collageramme til fire bilder er dette stedet for deg – vi har nemlig flere forskjellige varianter å velge mellom. Vi har både kvadratiske collagerammer, rektangulære og collagerammer 4 bilder i andre fasonger. Våre fotorammer finnes også i flere forskjellige farger – for å sørge for at du skal kunne finne den riktige rammen for deg og ditt hjem.

Ta en titt lenger ned for å velge ut den collagerammen 4 bilder som faller akkurat deg i smak.

24 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Collagerammer 4 bilder

En collageramme med plass til 4 bilder er både fint og praktisk. Å ha en ramme med plass til bare 4 bilder gjør at man kan velge ut 4 favoritter som man kan ha ved siden av hverandre, uten at andre bilder «forstyrrer». Det kan bli litt for mye med collagerammer for 10+ eller 20+ bilder, men det kommer selvfølgelig an på hva slags collage man har, og hva man vil gjøre med rammen sin.

Vi trenger neppe å tipse deg når det gjelder hvilke fotografier du skal plassere i en collageramme 4 bilder – det regner vi med at du har full kontroll på allerede. Det vi kan tipse om, er at man ikke behøver å begrense seg til bare fotografier. Man kan også blande inn noen andre bilder og minner i samme ramme. Dette synes vi du skal teste ut – det er en veldig koselig interiørdetalj som passer i alle hjem!

Hvilken form på bildene og rammene?

Hva slags collage er det du trenger en ramme til? Er det til søte fotografier av barn eller husdyr? Da er det kanskje en collageramme for 4 bilder i hjerteform som blir aktuell. Er det i stedet litt mer «artsy» fotografier du selv har tatt på en reise eller kanskje på en skogtur? Da kan en collageramme i svart med rektangulær form fungere godt.

Det kan virke vanskelig å bestemme seg for hvilken ramme man vil ha, men det er slik at når man sjekker utvalget vårt, så ser man umiddelbart når man har funnet den riktige rammen. Det finnes så mange ulike at det er umulig ikke å finne en favoritt blant våre rammer!

Enten det er en collageramme for 4 bilder, en collageramme med plass til flere eller færre bilder enn akkurat 4, eller kanskje en helt annen type ramme, så vil man enkelt kunne velge sin favoritt her hos oss – det er bare å se seg rundt og velge ut hvilke rammer som får bli med hjem til deg og hjemmet ditt.

Ulike størrelser for ulike collager

Vi har collagerammer for ulike bildestørrelser, slik at det skal gjøre det enda enklere når det kommer til å velge hvilken ramme man skal ha. Det er ikke alltid man vil ha nettopp bilder i 10x15 cm i en collageramme. Det kan like gjerne være slik at det er bilder i 10x10 cm som man vil ramme inn.

Man kan også velge om man vil ha sine 10x15 cm store bilder i en ramme med en blanding av liggende og stående bilder, eller om man bare vil ha bildene sine i liggende format. Det er stor forskjell på effekten, så velg riktig for ulike collage. Det er verdt å ta seg litt ekstra tid til å tenke gjennom hvilke fotografier som passer best i hvilken ramme.