Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Collagerammer for 6 bilder

Hvis du liker fotorammer med plass til mange bilder er en av våre collagerammer det perfekte valg. Med en collageramme 6 bilder kan du lage en morsom, fin, spennende og unik samling av favorittbildene dine.

Ta en titt på utvalget vårt lenger ned på denne siden og velg deretter hvilken stil, form og farge du vil ha.

21 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Collagerammer 6 bilder

Her har du alle våre collagerammer 6 bilder – det er bare å sette i gang og begynne å velge ut sine favoritter! Vi har mengder av ulike stiler og farger slik at alle fotografier vil komme til sin fulle rett ved hjelp av riktig valg av ramme.

Det er litt forskjellig hvilken type ramme som kommer til å passe hvert enkelt bilde, men ofte har man en idé om hvordan man vil ha det. Man vet om man vil ha en stilren og moderne ramme, eller om man vil ha en litt mer utsmykket eller en enkel ramme i retrostil. Kanskje er det noe helt annet du er ute etter? Bra – vi har nemlig collagerammer for enhver smak!

Hvilken størrelse på bildene?

Når det kommer til å finne riktig ramme for riktige bilder, er det mye som skal stemme. Det viktigste er imidlertid at man finner en ramme som har riktig bildestørrelse for de bildene man vil ramme inn. Det er lett å finne riktig størrelse her hos oss. Det er bare å klikke på den rammen man liker for å se etter hvilken bildestørrelse som passer til rammen.

Hvis det skulle være slik at du faller for en bestemt ramme som ikke har akkurat den bildestørrelsen du er ute etter, så kan du alltid fikse det litt på egen hånd. Er det slik at bildene dine er mindre enn rammen, så kan du lime inn en vakker bakgrunn av tapet eller lignende. Er det i stedet slik at bildene er for store, så kan det være litt vanskeligere, men bilder kan man jo enkelt klippe til uten å ødelegge dem, så også det kan fungere.

Søtt, kult eller stilrent?

Vi alle har ulik smak, og vi alle har ulike typer temaer for collagene våre. Våre collagerammer for 6 bilder kommer derfor i alle tenkelige varianter. Man vil kunne ramme inn søte fotografier av babyer og husdyr like gjerne som bryllupsbilder, dåpsbilder, morsomme bilder av barna der de har gjort noe gøy, feriebilder med mer. Det er mulig å finne rammer til alle tenkelige motiv.

Hvis det er slik at du vil samle mange ulike motiv i flere collagerammer, kan det være fint å ha samme type collageramme ved siden av hverandre. Det kan også være fint å bryte av med annet design dersom man vil det.

Det er kjempefint å lage bildevegger av collagerammer, selv om man kanskje ikke tenker på det. Vanlige rammer og vanlige bildevegger ser vi overalt, men en hel vegg full av ulike collagerammer er mindre vanlig. Det kan bli litt «rotete», men det er ikke alltid feil!

Collageramme på kontoret

Det er ikke bare hjemme det passer med en collageramme for 6 bilder. Det er like fint å ha på kontoret. Man kan ha fine fotografier av familien sin slik at man har dem med seg hver dag på jobben – det er ikke så verst, eller hva?