Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

3 for 2 - Gjelder alle produkter du finner her »

Folderamme

Hvis du er på jakt etter en folderamme har du kommet til rett sted – vi har nemlig flere forskjellige varianter du kan velge mellom. Vi har både stilrene folderammer i for eksempel svart, hvitt eller sølv og søtere varianter i lyseblått og rosa.

Ta en titt på utvalget vårt lenger ned på denne siden for å velge ut din favoritt. Blir det en til kontoret? Kanskje en til barnerommet? En du gir bort i gave til en venn eller et familiemedlem? Våre rammer passer til alt.

31 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Praktiske folderammer

Folderammen er en av de mest populære collagerammene som rommer to eller tre bilder, og passer utmerket for deg som for eksempel vil ha bilder av familien på kontoret. I vårt sortiment finner du folderammer som rommer både to og tre bilder. Folderammen er både pen og trendy, og har et utseende som passer inn med de aller fleste innredningsstiler. Den er veldig enkel og stilren uansett hvilken modell du velger, dermed kan alle kundene våre finne en ramme som passer i deres hjem. Bevar favorittminnene dine i en moderne folderamme fra oss!

Hos oss finner du en rekke ulike rimelige modeller i flere ulike farger, stiler og material. Vi har alt fra klassiske svarte og hvite folderammer til moderne rammer i sølv og gjennomsiktig plast. Hva du enn er ute etter vil vi at du skal ha muligheten til å finne det hos oss. Bla deg gjennom rammene våre, og finn den perfekte folderammen til dine favorittbilder allerede i dag! 

Folderamme – en flott interiørdetalj for hjemmet ditt

En folderamme er ikke bare praktisk. Det er også slik at folderammer er en perfekt liten detalj for å gi et rom det lille ekstra. Vi har så mange ulike varianter når det gjelder både stil og farger, så det er ikke vanskelig å finne en folderamme som passer i akkurat ditt hjem.

Man kan blande mange folderammer ved siden av hverandre. Det blir veldig flott! Spesielt fint blir det hvis man har mange folderammer med bilder av familien sammen i ulike farger, men det er også gøy å ha folderammer med venner eller kanskje andre motiv enn bare fotografier. Det er helt opp til deg hva du velger å ramme inn. Bruk fantasien for å skape den perfekte blandingen av folderammer – det blir som en moderne bildevegg, men med den forskjellen at det er stående rammer i stedet for vegghengte.

Bilder i svart hvitt eller i farge?

Hva er finest? Er det bilder i farger, eller er det bilder i svart hvitt? Det er veldig individuelt hva man synes er finest, og vi synes at både svart hvite fotografier og fotografier i farger er flott. Ulike motiv passer i noen tilfeller bedre i farge, alternativt i svart hvitt, men det er alltid du selv som bestemmer til slutt.

Det er fint å blande, så man trenger ikke å ha bare svart hvitt-fotografier ved siden av hverandre. Man kan ha litt av hvert, for det gir et mer dynamisk inntrykk, og det er jo det man ønsker i interiøret!

Folderamme som gave

Det er alltid gøy å gi bort innrammede fotografier i gave, og spesielt morsomt er det så klart når det er familiebilder. Enten det er babybilder, bilder av større barn, bilder av hele familien eller noe annet, så er det en fin gave som vil bli satt pris på.

Gi bort en folderamme med flotte bilder i en passende farge og form. Kanskje er det for eksempel bedre å velge en i sølv, i hvitt eller i tre enn en i pastellfarge når det er en gave. Det er lettere å matche, så det bør man tenke på.