• Sminkespeil med LED-belysning som kan dimmes
  • Innebygd Bluetooth-høyttaler
  • 2x og 3x zoom

KAILA Sminkespeil LED m. Bluetoothhögtalare Svart 18x30 cm

  • Sminkespeil med LED-belysning som kan dimmes
  • Innebygd Bluetooth-høyttaler
  • 2x og 3x zoom
659.90 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
11,5 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
480
Materiale
Kompositt
Speilmål
16,5x25 cm
Størrelse
18x30 cm
Veggfeste
Nei
Yttermål
18x29 cm
Vekt
550 g

Med dette trendy sminkespeilet kan du sminke deg samtidig som du lytter til favorittmusikken din. Det har en integrert høyttaler som enkelt kan kobles til smarte enheter via Bluetooth-tilkobling. Ved hjelp av knappene på baksiden av speilet kan du endre volum, bytte sang, pause musikken og ta imot samtaler.

Speilet har smart design med LED-belysning som kan dimmes, og har et kaldt hvitt lys. Du slår av og på belysningen med en knapp på baksiden. For at du skal kunne speile deg ordentlig, kan dette sminkespeilet også vris og vinkles, slik at du kan endre speilflatens stilling som du vil. Det følger med et mindre speil med 2x og 3x zoom, som enkelt kan festes til speilglasset på hovedspeilet. Speilet har et innebygd litium-ion-batteri som lades opp via USB-tilkobling. Ladekabel er inkludert.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056980

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.