Årets farge 2020

Her forteller litt vi om årets farge, og hvordan du med enkle grep og få kostnader kan freshe opp hjemmet med denne fargen. Årets farge er det bedriften Pantone som velger, og i år falt valget på klassisk blå.

I mer enn 20 år har Pantone valgt ut årets farge. Vi har sett mengder av pastellfarger i de mange hjem, og nyansene har blitt omfavnet av trendssettere, bedrifter og privatpersoner. I år falt valget på Classic Blue. Dette er en tidløs farge som stråler trygghet og ro. Året er 2020 og vi gjør fremskritt i rakettfart. Den blå fargen skal representere en motpol til dette, og minne oss på å slappe og av finne ro.

Trender svinger raskt, og vi kan ikke renovere hele hjemmet hver gang en ny farge, et nytt materiale eller en ny stil begynner å synes i innredningsmagasinene. Men med små, enkle virkemidler kan du gi omgivelsene dine et dytt og oppdatere hjemmet med årets farge.

Vil du ha flere blånyanser i hjemmet? Her er våre tips.

Blås i å male om hele soverommet! Bruk heller tekstiler for å få inn den blå fargen, som du kan komplimentere senere med blå innredningsdetaljer.

1. Speil

Det er nok ingen som har gått glipp av at speil har gått fra å være en praktisk nødvendighet i alle hjem, til å bli en den heteste innredningsdetaljen. I dag finnes det speil i alle former, størrelser, design og farger. Å velge et speil med blå detaljer kan piffe hjemmet opp i stor grad.

speglar collage

Fra venstre: 1. EO Ice Cream Ocean Blue 2.EO Ice Cram Smoked Grey 3.Biarritz All Glass 80 cm ø 4.Genoa Rectangular All Glass 80x110 cm

2. Coffe Table Photo Album

Våre pene Coffee Table Photo Album fra Printworks er den perfekte innredningsdetaljen. Det er et tradisjonelt fotoalbum med veldig fine omslag som gir deg muligheten til å bevare bilder fra alle livets stunder. Bruk albumet som en detalj på stuebordet, side- og avlastningsbord, i bokhyller eller et helt annet sted. De kommer i flere ulike farger, og de blå alternativene er naturligvis våre favoritter akkurat nå.

trendiga fotoalbum

Fra venstre: 1. Baby It’s A wild world 2. A Walk down Memory Lane 3. Diamant Fotoalbum Blå 4. Happily Ever After

3. Postere

Reflekter den blå fargen i kunst på veggene. Miks motiver, stiler og nyanser for et levende resultat, med passepartout eller uten, valget er ditt! Det absolutt beste med postere? De er enkle å bytte ut når man føler for å endre interiør, og vips så kjennes rommet nytt og spennende ut igjen. Nedenfor har vi samlet våre blå favoritter.

blå posters

Fra venstre: 1. One must dash - Frost 2. Water reflection Øvre rad fra venstrer: 1. Abstract Art – Blue 2. Retro Blue 3. Stormy Sea 4. Aquarelle flower – Blue Nedre rad fra venstre: 1. Ocean pool 2. Frosty forest 3. Dolphine Couple 4. Pire from above

4. Rammer

For den fargeglade har vi til og med rammer i blått! Vi har et stort utvalg i blå rammer i mange nyanser, former og størrelser. Blå rammer er ikke det vanligste valget, men de går godt med enkle, lyse postermotiv. Du kan også kombinere det med et blått motiv for litt ekstra farge!

blå ramar

På bildet: Ramme ”New Lifestyle”. Poster ”Stormy Sea” Fra venstre 1. New Lifestyle 2. Desire