Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Maleribelysning

Du har motivet ditt, du har rammen – og bildet er akkurat som du vil ha det. La det få oppmerksomheten det fortjener, ved å belyse det med bildebelysning som passer til!

En god tommelfingerregel når du skal velge bildebelysning, er å velge belysning som matcher rammen – for eksempel hvit belysning til en hvit ramme. Velg mellom lysrør og LED-lamper samt hvilken type montering du foretrekker.

54 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Bildebelysning i form av lysrør eller LED

Gullfarget ramme med matchende maleribelysning

Bilder er til for å bli sett på! Bruk maleribelysning for å gi dem den oppmerksomheten de fortjener. Her finner du vårt sortiment med maleribelysning for bilder i en rekke ulike størrelser. Maleribelysningen skaper et lukseriøst inntrykk samtidig som den fremhever bildets motiv og avgir en varm glød i rommet. En tommelregel ved lyssetting av et hverdagsorm er at det bør finnes minst fem ulike lyskilder. Når du bruker maleribelysning får du på en enkel måte en eller flere av disse lysskildene! Velg ut noen av dine absolutte favoritter på veggen og kompletter rammene med lamper i nøytrale eller matchene farger. Aller finest blir det om du velger for eksempel hvit belysning til en hvit ramme etc. Pass på at ulike bildelamper med holdere passer til ulike mål på rammelistene.

I vårt sortiment finner du både klassisk maleribelysning og maleribelysning med LED. Hvilken type maleribelysning du velger er helt opp til deg. Med LED-lys ovenfor bildet får du et sterkt lys i en elegant utførelse. Med et vanlig lysrør i maleribelysningen får man et lys som ligner en klassisk vegglampe. Som nevnt ovenfor, er det en god tommelfingerregel, når det gjelder belysning av et middels stort rom, at det skal være 5 forskjellige lyskilder. Om du bruker maleribelysningen som en eller flere av disse lyskildene fremheves samtidig ditt favorittbilde akkurat slik du vil ha det – du slår to fluer i en smekk! Bilder med belysning kan med fordel henges over sofaen, ved skrivebordet, ovenfor en skjenk, ved sengen eler på en del av veggen som føles tom. Heng dem ikke ovenfor en TV, lampen har lett for å forstyrre øyet når du ønsker å konsentrere deg om en film eller et TV-program.

Uansett om du har arvet et vakkert bilde, eller om du har funnet en stilig poster blir den ekstra fin med maleribelysning. Det viktige er at du velger en som passer bra til rammen målmessig. Under respektive produkt som hører til vårt sortiment av maleribelysning finner du retningslinjer for hvilken type ramme den passer med. Om du fortsatt er usikker er det bare å kontakte vår kundeservice så hjelper vi deg å velge ut den rette belysningen for deg.

For en elegant helhet anbefaler vi at du velger maleribelysning som matcher bildets farger. Et fargemotiv i en hvit ramme med en svart lampe kan skape et rotete og uharmonisk inntrykk. Velg i stedet hvit maleribelysning til en hvit ramme osv. Om du matcher ramme og bildebelysning kan du være sikker på at du fremhever bildet ditt på en elegant og stilren måte. Da spiller det heller ingen rolle om bildets motiv inneholder mange farger.

Er du usikker på hvilken maleribelysning som passer best til et spesifikt bilde? Nøl ikke med å ta kontakt med vår kundeservice! Vi er veldig opptatt av at du som kunde får en personlig service og blir fornøyd med kjøpet.