• Trendy Coffee Talbe Album i grå tekstil
  • Stilig svensk design fra KAILA
  • Fint gulltrykk med albumtittelen: THROWBACK
5.0 1

KAILA THROWBACK Grey - Coffee Table Photo Album (60 Svarte Sider / 30 Ark)

  • Trendy Coffee Talbe Album i grå tekstil
  • Stilig svensk design fra KAILA
  • Fint gulltrykk med albumtittelen: THROWBACK
429 ,-
(1 anmeldelser)
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Albumfarge
Grå
Antall sider
60
Albumarkenes farge
Sorte
Beskyttende pergamynblad
Nei
Størrelse albumark (BxH)
21x28 cm
Syrefritt papir
Ja
Type album
Lime inn selv
Yttermål (Bredde x høyde x ev. dybde)
26x31,6x4,6 cm

Varemerke: KAILA

Dette er et trendy fotoalbum med lukseriøs pakning som en stilig Coffee Table Book - et såkalt salongbord fotoalbum . Fotoalbumet er designet som en eksklusiv boks som du åpner for å få tilgang til innholdet. Coveret er elegant kledd i grå tekstil og et gullfarget trykk med teksten "THROWBACK" som pryder både fronten og albumet bak. Dette kjente konseptet med å se tilbake gir fotoalbumet en moderne og litt arrogant følelse, siden det virkelig skiller seg fra de klassiske albumstiler. Albumet har også en undertekst som lyder "A collection of past experiences" som er trykt i nederste venstre hjørne.

På innsiden av fotoalbumet er det en ringperm med 30 sorte ark (60 sider) som er klare til å fylles ut med dine egne tilbakeblikk. Du limer inn bildene dine selv, noe som gir plass til både fleksibilitet og kreativitet.

Dette trendy fotoalbumet kommer fra KAILA, en ny svensk merkevare med fokus på stilig svensk design og kvalitet. Konseptet deres er basert på den klassiske svenske designstilen, som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet - men med en moderne vri. KAILA tilbyr fine interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.

Varenummer: 51045864
 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Nina

Jeg kjøpte 3 Coffe Table Photo Album i forskjellige varver og tekst. De er virkelig fine, og endelig kan fotoalbum med de riktige minnene i stå framme og samtidig være dekorativ.

2021-09-04

Skriv en anmeldelse