Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% rabatt på trendy bykart. Kode: MAP40

Posters & plakater

Posters og plakater piffer opp et hvilket som helst hjem og utvalget vårt består av alle forskjellige stiler, farger og størrelser man kan forestille seg – det finnes altså noe for enhver smak. Ta en titt lenger ned på siden for å få inspirasjon og for å finne rett posters og plakater for akkurat deg og ditt hjem.

Vil du ha én stor poster? Vil du ha et par mindre plakater ved siden hverandre? Kanskje er du ute etter å lage en bildevegg med en blanding av store og små trykk? Det vet bare du.

1946 Produkter
Viser 1 - 60 av 1946 produkter

Stort sortiment med plakater

I dag er det utrolig enkelt å friske opp hjemmet sitt med små midler. Sammenlignet med tidligere, hvor markedet for innredning så helt annerledes ut, lever vi nå i en fantastisk tid hvor alt er mulig!

I dag kan du raskt og enkelt kjøpe et par posters og noen bilderammer til hjemmet fra oss uten at det koster skjorten. Siden vi har mange forskjellige print, er det ingen tvil om at du kommer til å finne mange som du liker. Det beste er at du ikke trenger å velge bare én, for det er bare å slå seg løs og kjøpe alle posters som du liker!

Enten du vil ha en poster som er stor eller liten, svart og hvit eller i farger, så finner du det her hos oss. Du kommer med andre ord ikke til å savne noe i sortimentet vårt når du velger å handle hos oss. Dessuten fyller vi på med nyheter hele tiden. Det finnes alltid nye posters og prints som du med jevne mellomrom ønsker å kjøpe til hjemmet ditt!

Posters for alle!

Vi er nøye med å sørge for å kunne tilby posters for enhver smak. Det er mye morsommere for oss å ha et utvalg som tiltaler alle, i stedet for kun å rette oss etter en bestemt stil. Du kommer til å kunne dekorere med posters i hvert eneste rom hjemme, uansett om du har litt ulike stiler i de ulike rommene.

Kanskje har du en litt mer romantisk stil på soverommet og en mer stilren og moderne stil i entreen? Da kan vi fortelle deg at vi kan tilby prints som passer til både entreen og soverommet! Vi kan garantere deg at du kommer til å ha mange lekre posters å velge mellom, uansett om du for eksempel ønsker et søtt print, et som er klassisk moderne eller noe annet.

Iblant kan det føles som om innredning er mest for personer som tilhører den litt yngre generasjonen, og at det kan være vanskelig å finne det rette hvis man går etter en annen stil enn det nyeste og moderne. Sånn er det ikke med våre produkter! Vi har litt av hvert, dels for at man skal kunne mikse og matche forskjellige stilarter slik man ønsker, og dels for at mange forskjellige personer med ulike stilarter skal kunne finne posters som de trives med.

Posters – en perfekt gave!

Noen ganger er det litt vanskelig å komme på noen morsomme gaver, og det kan også være vanskelig å vite hva man skal gi til enkelte personer. Å kjøpe posters er ganske kult, ettersom det er utrolig kult å både kjøpe og få i gave!

De fleste liker å ha vakre ting på veggene samt å finne en fin poster. Uansett om man velger en stor eller liten utgave, forgyller den øyeblikkelig veggen man henger den på! Ved å gi bort en poster i gave får man være delaktig i å innrede en annen persons rom. Så utrolig kult!

Det spiller ingen rolle hvilken type gave det er, uansett om det er jul, bursdag eller en annen høytid. Med en poster viser man mottakeren at man har gjort seg flid med å finne en flott gave som passer.

Personlige gaver er alltid verdsatt, og det er alltid like morsomt å ta imot en gave fra noen man kjenner. Der du føler at personen som har kjøpt den, virkelig har hatt deg i tankene når det gjelder valg av gave. Tenk på det ved neste gaveshopping, for med en poster fra oss kommer du uten tvil til å gjøre noen glad!

Å plassere en poster

I dag er det blitt mer og mer av at folk har egne tanker når det kommer til mote, innredning med mer. Dette åpner opp for utrolig morsomme og spennende ideer når det kommer til hvordan man velger å innrede hjemmet sitt

Vi synes det er kult å se at det er mange som skaper egne postervegger og annet kult, i stedet for å kun kjøpe en poster av gangen. Visst er det kult med mange ulike prints på samme vegg! Det gir rommet karakter som få andre ting, og vi synes dere bør sjekke hvordan det ser ut! Vi tror nemlig at det er mange av dere som kommer til å ville friske opp en hel vegg hjemme ved å henge opp mange ulike kule posters fra vårt sortiment!

Alt trenger ikke å matche!

Vi har et råd til dere, og det er å velge prints etter hva du liker, i stedet for å havne i fella der du kun tenker på hvordan ulike posters skal matche hverandre.

Hvis man i stedet for å satse på at det skal matche, tenker at det skal matche det som ligger en nærmest hjertet, kommer det til å bli mye morsommere å se på alle postersene sine. Man legger helt enkelt mer hjerte og sjel i det ved å velge på den måten. Og det er naturligvis noe vi alle vil!

Ulike størrelser gjør valget lettere

Vi har posters i mange ulike størrelser for at det skal være lettere å finne prints som passer i nettopp deres hjem. Hvis man for eksempel liker et print og vil ha en liten poster som kun finnes store størrelser, så er det jo utrolig kjedelig. Nettopp av den grunn sørger vi for at alle våre flotte posters finnes i mange ulike størrelser. Dermed blir alle fornøyd og glad!

Sørg for ikke bare å blande forskjellige posters og motiver, men også ulike størrelser. Det blir alltid en mer levende og dynamisk innredning når man bryter litt av i rommets uttrykk, i stedet for bare å smelte alt sammen. Vårt beste tips er å tenke litt utenfor boksen, for det pleier alltid å lønne seg til slutt!

Siden vi tydelig angir målene på våre posters, kan du enkelt måle opp hjemme hos deg for å se hvilken størrelse som vil passe best på nettopp din vegg.

Stilige posters har alltid, og kommer alltid, til å være en utmerket detalj når vi prater om innredning og design. Uansett om du skal piffe opp hjemme, på kontoret eller i et offentlig miljø har posters en sentral betydning for trivselen. Med hjelp av posters kan du forandre, forbedre og løfte atmosfæren i et rom eller hjemme. I denne avdelingen har vi stolt samlet alle våre ferdige plakater og posters som hjelper deg å få inn mer farge og liv i det rommet du vil jobbe i. Du kommer til å sette pris på vårt store utvalg av motiv med spennende farger og former.

I vårt sortiment kan du velge mellom flere ulike størrelser og utførelser for å finne de produktene som passer akkurat deg. Vi har plakater til alle tenkelige rom og plasser. Leter du etter plakater til barnerommet, soverommet, kjøkkenet, kontoret eller stuen? Eller trenger du kanskje å finne den perfekte gaven til noen du er glad i? Hos oss finner du passende motiv til det rommet du vil piffe opp, samtidig som du får inspirasjon til din innredning.

Plakater som matcher

Mange av våre posters finnes i alt fra 2 til 7 ulike format, derfor finner du like enkelt en som passer på skrivebordet som en som skal henge på en større vegg. Vi har også serier på 2, 3 eller flere plakater som passer ekstra bra sammen. For eksempel finne fine patenttegninger av samme produkt i ulike design eller like grafiske motiv i forskjellige farger.

Diamanter Göteborgskart og patenttegninger i form av plakater

Det populære diamantmotiet til venstre finnes i 3 ulike nyanser som matcher hverandre perfekt. Om du er ute etter en mer dynamisk vegg kan du bestille de i ulike størrelser. I midten ser du det samme motivet i form av et Göteborgskart, men i ulike farger og størrelser. Patenttegningen til høyre finnes i 2 lekre utførelser og hører til i sammen plakatgruppe.

Motiv til kjøkken og spiseplassen

En av våre mest populære kategorier er Kjøkkenbilder . Der finner du alt fra appetittvekkende og fargerike motiver til trendy oppdelingsplansjer, humoristiske tekster og elegante tegninger. Har du noen gang lagt merke til at kjøkkenet er ekstra lett å dekorere i retro-stil? Du kan for eksempel enkelt få tak i håndkler, porselen og oppbevaringskrukker brukt. Kompletter så med noen av våre sjarmerende kjøkkenplakater som bare roper retro!

Plakater til kjøkkenet- But first chocolate, coca cola-flaske og retroplansje

Til venstre ser du en av flere tekstplakater med retro utseende som finnes både i kategorien kjøkkenplakater og kategorien retro & Vintage. I tillegg til ”But first chocolate” finnes blant annet ”But first coffee” og ”But first tea”. Den fine patenttegningen av den klassiske coca cola-flasken i midten gjør seg bra sammen med de fleste andre kjøkkenmotiv. Til godtemomsen har vi den søte, retroinspirerte cafèplakaten med ulike bakverk i fine nyanser.

Det er faktisk ganske vanlig å glemme å dekorere veggene på kjøkkenet, noe som er synd ettersom fine kjøkkenplakater kan bidra til både matglede og trivsel. Foretrekker du stilrene og enkle motiv fremfor retro finner du selvfølgelig også slike i vårt sortiment.

Plakater med oppdelingsplansje til kjøkkenet  Plakat med et smakfullt foto av kniver

Til venstre ser du for eksempel en trio med små svarthvite oppdelingsplansjer. Med motiv av lam, gris og ku. Til høyre finner du en plakat med knivmotiv, montert i en ramme som matcher de naturlige fargene i motivet.

Skap lekne vegger på barnerommet

Å gjøre barnerommet både koselig og spennende er lett som en plett! Bestem deg først for hvilke farger du vil bruke. Du vil kanskje gjøre rommet fargerikt og oppmuntre til lek og gøy? Det er helt ok! Siden skaffer du pledd, tepper, lekekasser og andre passende ting som passer sammen fargemessig. Som vi alle vet trenger man ikke nødvendigvis å tømme lommeboken gjennom å kjøpe alt nytt. Barneting finnes det masse av på bruktmarked. Avslutt med å henge opp et sett med søte barneplakater

Plakater til barnerommet  Plakat med elefanter til de minste

Til venstre har vi satset på et sikkert kort, med matching av den grå veggen med posters og andre innredningsdetaljer i svart, hvitt og rosa. Har du et litt større barn er det fint å ha en søt poster sammen med noen matchene ting som for eksempel et møbel, som vi har gjort til høyre.

Et kart i plakatform

Får du kick av å se nye plasser, smake på eksotiske krydder og begi deg ut på eventyr i den villeste jungelen? Eller er du en mer komfortabel turist som helst henger ved bassenget og nipper på kald drikke samtidig som du soler deg? Uansett holder våre stilige kart drømmen om å reise i live! Vi har både kart over Norge, verdenskart og bykart i en rekke ulike design.

Svart plakat med et hvit trykk i form av et Stockholmskart  Plakat med verdenskart i svart mot hvit bakgrunn  Plakat i form av et gullfoliert verdenskart

Til venstre ser du en av våre populære Stockholmskart i svarthvitt inni en gullfarget ramme. Motivet passer perfekt i et stilrent hjem uten krimskrams. Det svarthvite kartet i midten er superfin i en svart ramme med en noe bredere list. Til høyre ser du en skikkelig lukseriøs gullfoliert variant av en av våre verdenskart. Som du ser er den kjmpefin inni en tynn gullramme, men også en svart ramme i samme modell fungerer bra.

Kunstnerlige motiv

Vi mener at alle grafiske designere, fotografer og illustrattører er kunstnere. I vår kategori kunst har vi samlet plakater med moderne kunst som er i ulike stiler. For eksempel kan du like enkelt finne motiv som minner om popkunst som stilfulle fotografier som lar publikum stå for tolkningen. også kollage og minimalistiske motiv ligger og venter på deg. Her finner du noen smakebiter!

Plakater med illustrasjoner av Twiggy og en pinnestol på en kommode Plakat med kollage Fotografisk kunst trykket på en plakat Kunstfoto trykket som en plakat

Fra venstre til høyre: Ikoniske Twiggy sammen med en vakker illustrasjon av en pinnestol, en spennende collage med skyer, regndråper og en sitronlignende sol og to herlige uskarpe bilder som skaper mystikk og oppmunter til diskusjon.

For mer inspirasjon kan du besøke vår blogg som du finner øverst på siden!