• Trendy Coffee Table Album i lysrosa tekstil
  • Stilig svensk design fra KAILA
  • Fin utskrift med albumtittelen: XOXO

KAILA XOXO Pink - Coffee Table Photo Album (60 Svarte Sider / 30 Ark)

  • Trendy Coffee Table Album i lysrosa tekstil
  • Stilig svensk design fra KAILA
  • Fin utskrift med albumtittelen: XOXO
349 ,- 450 ,-
Du sparer 101 ,- (-22%)

Velg variant:
Du sparer 22%
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Albumfarge
Rosa
Antall sider
60
Albumarkenes farge
Sorte
Beskyttende pergamynblad
Nei
Størrelse albumark (BxH)
21x28 cm
Syrefritt papir
Ja
Type album
Lime inn selv
Yttermål (Bredde x høyde x ev. dybde)
26x31,6x4,6 cm

Dette stilige fotoalbumet er designet som en trendy Coffee Table Book og kalles av den grunn også et Coffee Table Photo Album . Coveret er elegant kledd i lyserosa tekstil og på forsiden og baksiden av albumet er det et hvitt trykk med den velkjente avskjedshilsenen "XOXO" som står for kyss og klem.. Denne trendy tittelen er også supplert med en undertekst som lyder "A little something that matter" og er trykket i nederste venstre hjørne av albumet. Det er et veldig stilig fotoalbum med et annet og lekent design som garantert skiller seg ut fra mengden.

Fotoalbumet er designet som en luksuriøs boks som du åpner for å få tilgang til innholdet. Når du åpner albumet, blir du møtt av et ringperm og 30 sorte ark (60 sider) for å fylle dine meningsfylte minner. Du limer inn bildene dine selv, noe som gir deg både fleksibilitet og plass til å tiltrekke deg den kreative siden.

Dette trendy fotoalbumet kommer fra KAILA, en ny svensk merkevare med fokus på stilig svensk design og kvalitet. Konseptet deres er basert på den klassiske svenske designstilen, som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet - men med en moderne vri. KAILA tilbyr fine interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.

Varenummer:
51045875

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.