Bildevegg – mal eller inspirasjon?

Dynamisk. Stilig. Unik. En bildevegg kan være mange ting. Fremfor alt skaper det en koselig og personlig følelse i hjemmet ditt, og det gir også rom for variasjon. Her finner du både maler og inspirasjon til bildeveggen din!

Hvem bor her? En bildevegg er en perfekt måte å kunne uttrykke din egen personlighet og stil på. Symmetri, kontraster, materialer og motiver – det finnes mange måter å gå frem på, og hos oss finner du forhåpentligvis din!

Bildevegg – mal

For deg som ønsker å lage en bildevegg, men som mangler en klar idé om hvordan du skal henge opp bildene, eller hvilken størrelse du skal velge på rammene, har vi laget noen ferdige maler for bildevegger. Symmetri, organisert kaos, jevne eller ujevne linjer – hva foretrekker du?

Bildevegg mal – mal for ulike bildevegger

Bildevegg – inspirasjon

Du som vil lage din egen unike bildevegg, men som kanskje mangler inspirasjon, kan se på disse herlige bildeveggene fra de kreative kundene våre!

Bildevegg på kjøkkenet – luftig og stilig med eikerammer

Bildevegg kjøkken – 3 eikerammer med grafisk kunst

Bildevegg på kjøkkenet blir stadig mer populært, og når du ser dette eksemplet, er det ikke vanskelig å se hvorfor. Tre eikerammer i all sin enkelhet og naturlige skjønnhet, med god plass mellom rammene, gir her et naturlig, luftig og svært stilig resultat.

Bildevegg med svarte rammer og gullrammer – en opplagt suksess

Bildevegg med svarte rammer og gullrammer

Svarte rammer og gullrammer er to veldig populære valg. Det å kombinere disse to variantene i én og samme bildevegg kan derfor være –kanskje ikke helt overraskende – en skikkelig fulltreffer!  

Bildevegg for en liten veggflate

Bildevegg på liten overflate – skråtak med takbjelker

Selv små veggflater kan være bakgrunn for en pen bildevegg. 

Den jordnære bildeveggen

Bildevegg med eikerammer og jordnære motiver

Hvis du vil skape en harmonisk atmosfære i hjemmet ditt, foreslår vi at du lager en bildevegg med naturlige farger og materialer. Rammer i eik eller andre tresorter gir umiddelbart en varmere følelse i rommet, det samme med postere med jordnære farger og motiver.

Bildevegg med speil eller annet veggmontert interiør

Bildevegg med speil og svarte rammer

En bildevegg trenger ikke bare inneholde bilder, det er også flott hvis man kombinerer med andre interiørdetaljer. Speil, vegglysestaker eller veggpotter er bare noen eksempler på annet interiør som kan inkluderes på bildeveggen din.

Bildevegg med stilig symmetri

Bildevegg i gang, svarthvite bilder i mørke trerammer

Organisert kaos kan være flott, men noen ganger ønsker man perfekt symmetri.

Moderne og stor bildevegg

Stor bildevegg ovenfor sofaen i stuen

I stuen finner man ofte store veggflater å fylle, og her kan du virkelig slå deg løs. Du kan lage bildeveggen din akkurat slik du vil. Leken og livlig med forskjellige rammetyper, eller stilig og helhetlig med rammer i samme farge. Jevne avstander og/eller kanter, eller et kreativt kaos uten noen spesielle regler. Resultatet av sistnevnte kan absolutt ha en slående effekt, slik som denne moderne og store bildeveggen!

Bildevegg med balansert asymmetri

Bildevegg med 4 svarte rammer mot hvit vegg

Hvis du liker både symmetri og uregelmessighet, kan du lage bildeveggen din med litt av begge deler. For eksempel med jevne kantlinjer øverst og på den ene siden, og med ujevne kantlinjer nederst – eller kanskje omvendt. Resultat blir iøynefallende på en elegant og balansert måte!  

Klar til å lage bildeveggen din?

Bra! Her finner du hele utvalget vårt av rammer i alle slags materialer og design. Og her finner du utvalget vårt av rålekre postere som du kan dekorere veggene dine med.